Η Dream Multimedia ανακοινώνει την κλοπή 128 τεμαχίων DM8000

papasouzakias

Supreme Member
13 May 2009
4,519
Η Dream Multimedia ανακοινώνει ότι εκλάπησαν 128 τεμάχια DM8000 από τις αποθήκες της, γεγονός για το οποίο ήδη έχει ενημερωθεί η Γερμανική αστυνομία. Η εταιρία πιστεύει ότι οι δέκτες αυτοί θα διατεθούν στην Ευρωπαϊκή αγορά σε τιμή χαμηλότερη από την κανονική. Για τον λόγο αυτό έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τους αριθμούς σειράς των κλεμμένων δεκτών ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν αν ο δέκτης που αγόρασαν αποτελεί προϊόν κλοπής.

Stolen Dreamboxes

Dream publishes serial numbers

http://www.dream-multimedia-tv.de/en/stolen-dreamboxes-circulation

Πηγή: http://www.sat.gr/

ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν αν ο δέκτης που αγόρασαν αποτελεί προϊόν κλοπής.

ΟΚ. και λοιπόν; Το πολύπολύ θα έχουν ενημερωθεί και όλοι οι αντιπρόσωποι για να μην έχουν εγγύηση τα συγκεκριμένα κομμάτια αν εμφανιστούν για service.

Ο δεκτης θα παίζει; Θα παίζει.

Δεν νομίζουν ότι θα πειράξει και πολύ το γεγονός τον τελικό καταναλωτή αν το αγοράσει σε πολύ ελκυστική τιμή.

Δεν είναι η πρώτη φορά, τους έχουν ξαφρίσει παλαιότερα αρκετά περισσότερα τεμάχια....

Re: Απάντηση: Η Dream Multimedia ανακοινώνει την κλοπή 128 τεμαχίων DM8000

ΟΚ. και λοιπόν; Το πολύπολύ θα έχουν ενημερωθεί και όλοι οι αντιπρόσωποι για να μην έχουν εγγύηση τα συγκεκριμένα κομμάτια αν εμφανιστούν για service.

Ο δεκτης θα παίζει; Θα παίζει.

Δεν νομίζουν ότι θα πειράξει και πολύ το γεγονός τον τελικό καταναλωτή αν το αγοράσει σε πολύ ελκυστική τιμή.

Αν όμως οι καταναλωτές αγοράζουν εν γνώσει τους κλεμμένα για να πληρώσουν λιγότερα, να περιμένουν κάποια στιγμή να κλαπεί και το δικό τους...
Η Dream πάντως θα μπορούσε να επικηρύξει τους κλέφτες και τότε θα μάθαινε πολύ πιο εύκολα για το που πήγαν τα μηχανάκια της (η εκτίμησή μου είναι ότι θα πουληθούν στις αραβικές χώρες...)

Re: Απάντηση: Η Dream Multimedia ανακοινώνει την κλοπή 128 τεμαχίων DM8000

Αν όμως οι καταναλωτές αγοράζουν εν γνώσει τους κλεμμένα για να πληρώσουν λιγότερα, να περιμένουν κάποια στιγμή να κλαπεί και το δικό τους...
Η Dream πάντως θα μπορούσε να επικηρύξει τους κλέφτες και τότε θα μάθαινε πολύ πιο εύκολα για το που πήγαν τα μηχανάκια της (η εκτίμησή μου είναι ότι θα πουληθούν στις αραβικές χώρες...)

Συμφωνώ, ο κλεπταποδόχος είναι το ίδιο ένοχος με τον κλέφτη. Αρκεί φυσικά να ξέρει πως αγοράζει προϊόν κλοπής, γιατί DM8000 σε φτηνότερη τιμή υπάρχουν και κλώνοι.

Ωραια τα λέτε αλλά αν εγώ βρώ DM8000 600 ευρώ θα τον πάρω χωρίς να ρωτήσω γιατί τον πουλάει τόσο. Και αν και είναι λίγο άσχετο αν μπορέσω να γλιτώσω και λίγα χρήματα θα τον παρω και χωρις απόδειξη(ΦΠΑ). Δεν αντέχω αλλο να με κλέβουν.:grandpa:

Απάντηση: Re: Η Dream Multimedia ανακοινώνει την κλοπή 128 τεμαχίων DM8000

Ωραια τα λέτε αλλά αν εγώ βρώ DM8000 600 ευρώ θα τον πάρω χωρίς να ρωτήσω γιατί τον πουλάει τόσο. Και αν και είναι λίγο άσχετο αν μπορέσω να γλιτώσω και λίγα χρήματα θα τον παρω και χωρις απόδειξη(ΦΠΑ). Δεν αντέχω αλλο να με κλέβουν.:grandpa:

Νομίζω ότι επιβεβαιώνομαι.....

Οπότε επειδή δεν αντέχεις να σε κλέβουν (ποιοι άραγε) αποφασίζεις να γίνεις κλεπταποδόχος ...

Εξαιρετική είναι η λογική σου φίλε μου...Έχεις και άποψη περί κλοπής βλέπω...

Οπότε επειδή δεν αντέχεις να σε κλέβουν (ποιοι άραγε) αποφασίζεις να γίνεις κλεπταποδόχος ...
Αχχχ τι καλα να ερθει ενα πουλακι και να μου πει........θες το γνησιο με 400!! αλλα ειναι κλεμενο. Πανουλι μου ποιος στραβος δεν θελει το φως του?

Εξαιρετική είναι η λογική σου φίλε μου...Έχεις και άποψη περί κλοπής βλέπω...
Πατριδα μπορει εσυ να μην το κανεις, και σεβαστο. Αλλα μην κρινουμε και με αυτον τον τροπο.

Re: Απάντηση: Re: Η Dream Multimedia ανακοινώνει την κλοπή 128 τεμαχίων DM8000

Αχχχ τι καλα να ερθει ενα πουλακι και να μου πει........θες το γνησιο με 400!! αλλα ειναι κλεμενο. Πανουλι μου ποιος στραβος δεν θελει το φως του?

Κι άν βγάζει και "genuine dreambox" ακόμη καλύτερα...
Αλλιώς πρόκειται για βιομηχανική κατασκοπεία.

Επειδή δε θέλω να μπώ σε αντιπαράθεση με κανένα, όλοι εσείς με το σταυρό στο χέρι ελπίζω να πληρώνετε τους φόρους που σας αντιστοιχουν και να μην κατακρίνετε μόνο όσους έχουν αντίθετη άποψη από εσάς(....:BDGBGDB55:εκτός αν βέβαια είστε μέτοχοι της dream multimedia) Βεβαιως και θεωρώ τον ΦΠΑ 23-25% κλοπή και έχω άποψη.

Last edited:
Αν με ακούνε οι κλέφτες (If the thieves can hear me) ζητώ αυθεντικό κλεμμένο DM8000 σε δελεαστική τιμή.
:chinese:

Αν με ακούνε οι κλέφτες (If the thieves can hear me) ζητώ αυθεντικό κλεμμένο DM8000 σε δελεαστική τιμή.
:chinese:

Περίμενε λίγο να κλέψω ενός φίλου μου! Μετα που θα το αγοράσεις θα ξανακλέψω το δικό σου και θα του το πουλήσω πάλι!

Περίμενε λίγο να κλέψω ενός φίλου μου! Μετα που θα το αγοράσεις θα ξανακλέψω το δικό σου και θα του το πουλήσω πάλι!

Σου εχω προταση:κλεψε τον 8κ του τσεχου στειλτον σε μενα και σου στελνω εναν που κραταει μπανανα σε αντικατασταση του γνησιου και ουτε που θα το παρει χαμπαρει εχω ψησει και τον Χρονη να σου κραταει τσιλιες:BDGBGDB55: