Η Dynaudio στην AudioEvolution

H προηγούμενη αντιπροσωπεία είχε θάψει κυριολεκτικά αυτά τα ηχεία για πολλά χρόνια.

Ωπ!!.Ευχάριστο νέο μας φέρνεις Μάνε!

Μια από τις πιό καταξιωμένες εταιρίες κατασκευής ηχείων
που δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια ήταν εν υπνώσει στην χώρα μας.
Ας ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε
και τα μοντέλα της μεγάλης σειράς Evidence..

Καλές δουλειές!

το Audience 42 ηταν απο τα πιο αγαπημενα ηχεια που περασαν απ τα χερια μου. Αναμενω να δω την καινουρια τιμολογηση.

Όπως ακριβώς τα είπατε είναι, απλώς δεν ήθελα να αναφερθώ στο παρελθόν.
Κοιτάμε μπροστά... ;)

Ελπίζω μόνο να οι τιμές να μην πάρουν την ανιούσα, μια χαρά ήταν τόσο καιρό.

Φίλε Δημήτρη δεν νομίζω ότι έχει δώσει εναύσματα για τέτοιο προβληματισμό ο νέος αντιπρόσωπος.
Τυγχάνει να γνωρίζω από πρώτο χέρι τη διάθεσή του να εξυπηρετεί και να βοηθάει νέους και παλαιούς χομπίστες...

Όπως ακριβώς τα είπατε είναι, απλώς δεν ήθελα να αναφερθώ στο παρελθόν.
Κοιτάμε μπροστά... ;)

Φίλε Δημήτρη δεν νομίζω ότι έχει δώσει εναύσματα για τέτοιο προβληματισμό ο νέος αντιπρόσωπος.
Τυγχάνει να γνωρίζω από πρώτο χέρι τη διάθεσή του να εξυπηρετεί και να βοηθάει νέους και παλαιούς χομπίστες...

Αμήν!!!!

Έχω εμπειρία από έμπορο (που "φοριέται" μάλιστα και στο φόρουμ), ο οποίος μου πούλησε 15 ημερών ανοιγμένο ενισχυτή, 50 ευρώ πάνω από την τιμή καινούργιου (!), μόνο και μόνο επειδή ήμουν πρωτάρης (και ομολογουμένως τον ταλαιπώρησα) και επειδή ατύχησα να του επιστρέψω ηχείο που δεν μου άρεσε (μου είχε δώσει όμως οψιόν να το κάνω).
Φυσικά ποτέ δεν ανέφερα, και ποτέ δεν θα αναφέρω ποιός ήταν...

Θέλω απλά να πω ότι δεν χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί ή καχύποπτοι άνευ λόγου και αιτίας...

Όλοι βέβαια, αισιόδοξοι ή επιφυλακτικοί χρήστες, αντιπρόσωποι και προιόντα, στο "τερέν" κρινόμαστε...
Προσωπικά όμως έχω καλό προαίσθημα γι' αυτή την αντιπροσώπευση και πιστεύω ότι θα λειτουργήσει θετικά για όλους (πελάτες, εταιρεία, αντιπρόσωπο).

ελπιζω επιτελους αυτη η εταιρεια ηχειων να παρει τη θεση που της αξιζει στην Ελληνικη αγορα

Θυμάμαι είχα ακουσει πριν αρκετά χρόνια το "μικρό" Contour και μου ειχε εξαιρετικη εντύπωση...

Captain και economides μηπως η επόμενη επίσκεψη σε αντιπρόσωπο να ειναι για Dynaudio;;

Καιρός ήταν!

Να με περιμένει ο Αντώνης ο Σαρλάμης όταν ξανακατέβω, μια και θα περάσω οπωσδήποτε (παλιός κάτοχος ενεργών BM5A)!

Είναι πραγματικά κρίμα από αυτή η εταιρία δεν είχε τη θέση που της ανήκει στην Ελληνική αγορά. Όπως και άλλοι, έτσι και εγώ έχω την καλύτερη εντύπωση τόσο για τις φθηνές σειρές της όσο και για τις ακριβότερες (έχω ακούσει μέχρι την confidence). Παρεμπιπτόντως, τα καλύτερα χρήματα με διαφορά που έχω δώσει για ήχο ήταν για ένα εργοστασιακό σύστημα Dynaudio σε αυτοκίνητο. Δύο χρόνια που το ακούω δεν έχει σταματήσει να με εντυπωσιάζει.

Θυμάμαι είχα ακουσει πριν αρκετά χρόνια το "μικρό" Contour και μου ειχε εξαιρετικη εντύπωση...

Captain και economides μηπως η επόμενη επίσκεψη σε αντιπρόσωπο να ειναι για Dynaudio;;

ΣΣΣΣΤΤΤ!

To παραπάνω μήνυμα θυμίζει έντονα ευρώπη...... :SFGSFGSF:

Καλές δουλειές Αντώνη με τη νέα εταιρία που αντιπροσωπεύεις