Η φωτογραφια 'υπο διωγμον'...part II Εσπλαναδα

Άρα εγώ που την είχα μικρή (την μηχανή) θα έπρεπε να με θεωρήσουν εντελώς ακίνδυνο, αλλά όποιος έχει την μύγα... :flipout:

Οκ ....δηλαδή πουλάμε τις DSLR για να μην βρεθούμε σε κάνα μπουντρούμι στα καλά του καθουμένου....

Α ρε Ελλάδα , το θέατρο του παραλόγου παντού...

Οκ ....δηλαδή πουλάμε τις DSLR για να μην βρεθούμε σε κάνα μπουντρούμι στα καλά του καθουμένου....

Α ρε Ελλάδα , το θέατρο του παραλόγου παντού...

Βρε Φυστικοβούτυρο δεν είπα αυτό. Είπα ότι μπορούν να σε πάνε για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που ορίζει ποιος είναι ύποπτος και ποιος όχι.

Αν θέλεις όμως να φωτογραφίσεις κανένα αστυνομικό τμήμα ή το σπίτι του Βαρδινογιάννη, σου λένε φύγε κι εσύ δεν φεύγεις και λες τα κάλαντα, έχεις αυξημένες πιθανότητες να σε μπουντρουμιάσουν όπως και να το κάνουμε. Δε νομίζω ότι ισχύει μόνο στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Αν σε θεωρήσουν ύποπτο είτε έχεις μηχανή είτε όχι, σε πάνε για εξακρίβωση σε οποιαδήποτε χώρα και να είσαι. Αλίμονο αν ήταν διαφορετικά.

Last edited:
Βρε Φυστικοβούτυρο δεν είπα αυτό. Είπα ότι μπορούν να σε πάνε για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος νόμος που ορίζει ποιος είναι ύποπτος και ποιος όχι.

Αν θέλεις όμως να φωτογραφίσεις κανένα αστυνομικό τμήμα ή το σπίτι του Βαρδινογιάννη, σου λένε φύγε κι εσύ δεν φεύγεις και λες τα κάλαντα, έχεις αυξημένες πιθανότητες να σε μπουντρουμιάσουν όπως και να το κάνουμε. Δε νομίζω ότι ισχύει μόνο στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Αν σε θεωρήσουν ύποπτο είτε έχεις μηχανή είτε όχι, σε πάνε για εξακρίβωση σε οποιαδήποτε χώρα και να είσαι. Αλίμονο αν ήταν διαφορετικά.

Καταρχάς προς αποφυγή παρεξήγησεως το σχόλιο μου δεν ηταν προσωπικά σε εσένα αλλά γενικό....απο εκεί και πέρα έχω παρατηρήσει και απο τους περισσότερους απο εσάς πως γενικώς υπάρχει ένα θέμα με την φωτογραφία γενικώς στην χώρα.
Προφανώς δεν θα πας να φωτογραφίσεις το σπίτι του ακατανόμαστου(Τζίγγερ) ή κάποιον χώρο που έχει αυξημένα μέτρα ασφαλείας.......έστω και αν κάποια απο αυτά βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό (βλέπε πχ στρ.δο Γλυκά Νερά οι πινακίδες τους μαράνανε με τον άλλο να κάθετε στο μπαλκόνι και να χαζεύει μέσα)

Τέσπα....μου κόλλησε η ιστορία που μου έτυχε γιατί ήμουν απλά πάνω σε έναν πεζόδρομο.