Η γλώσσα του σώματος... ή αλλιώς "πως θα έπρεπε να είναι κάθε review" :))))

Re: Η γλώσσα του σώματος... ή αλλιώς "πως θα έπρεπε να είναι κάθε review" :))))

απαιχτο!!!

Το φανταστηκα οτι θα ηταν αυτο το βιντεακι! ;-)

Παντως απαραδεκτο για ακουστικα που κοστιζουν τοσο αν ακουγονται οντως τοσο χαλια.

καλά εγω λέω πως μπορεί να ειναι κ κράχτης

ειδατε πως τα έπαιζε κατευθείαν απο ενα dap ... σε λίγο καιρο μπορει να βγει κ να λέει οτι με τον τάδε super ενισχυτή μεταμορφώνονται ...

Πάντως θα έπρεπε να παιζει στο θέατρο ο τυπος... :)))

Το φανταστηκα οτι θα ηταν αυτο το βιντεακι! ;-)

Παντως απαραδεκτο για ακουστικα που κοστιζουν τοσο αν ακουγονται οντως τοσο χαλια.

Για χάλια τα έχει ή έχει ενθουσιαστεί? Δεν το κατάλαβα. Νόμιζα ότι συγκινήθηκε από την ποιότητα.

Ειρωνεύεται το γεγονός ότι έχουν 2700 δολάρια και προφανώς δεν αντικατοπτρίζεται η ποιότητα τους στην τιμή ... εγώ όταν το είδα δεν μου φάνηκε τόσο περίεργο...

Ειρωνεύεται το γεγονός ότι έχουν 2700 δολάρια και προφανώς δεν αντικατοπτρίζεται η ποιότητα τους στην τιμή ... εγώ όταν το είδα δεν μου φάνηκε τόσο περίεργο...
Ως ειρωνεία το έλεγε λοιπόν... Εεε τότε δεν θα τα αγοράσω. Θα μείνω με τα ακουστικά του ... κινητού μου. Real bargain... :-)

Δεν ειρωνεύεται απλώς. Το βιντεάκι είναι μέρος του review. Εάν πατήσετε το link και δείτε το review (στο οποίο υπάρχει και το βιντεάκι) εξηγεί απόλυτα τον λόγο. Βασικά θάβει την έμπνευση της Ultrasone να μετακινήσει τον οδηγό μπροστά και χαμηλότερα από την είσοδο του αυτιού. Σαν αίσθηση και κατασκευή όμως παραδέχεται ότι είναι απίστευτα. Οπότε εάν είσαι ας πούμε ο Σισέ και σε νοιάζει μόνο να δείχνεις cool, όλα μια χαρά. Αν θέλεις να ακούσεις και μουσική, μάλλον ατύχησες.

:huh2:

γιατί προβληματίστηκες?

Δε καταλαβα τι ακριβως θελει να δειξει αυτος ο νεαρος με αυτο το βιντεο,τα k1000 με τα καλωδια που εχει βαλει? :blush:

Δε καταλαβα τι ακριβως θελει να δειξει αυτος ο νεαρος με αυτο το βιντεο,τα k1000 με τα καλωδια που εχει βαλει? :blush:

το θέμα μας δεν είναι τι καλώδιο έβαλε ο νεαρός (κάτι που το κάνουν αρκετοί κάτοχοι) αλλά τα ίδια τα Κ1000 και πως νιώθει ο ακροατής σε σχέση με τα άλλα ακουστικά

Το θέμα είναι ότι έβαλε μ@λ@κι@ καλώδιο ο πιτσιρίκος (ρεύματος), και επιπροσθέτως παίζει (μάλλον ΔΕΝ παίζει) από Τamp... άλλη μ@λ@κί@...

Ελπίζω να μην έχεις κάνει κάτι παρόμοιο... και μας λες πως νοιώθει ο ακροατής...:flipout:

όχι....
από Τamp δυστυχώς δεν λαλούν σωστά.
τώρα για το καλώδιο δεν ξέρω.
ακόμα δεν μου μπήκε φαγούρα να τα μοντιφιάσω εκεί μετά από 8 χρόνια....
Αμα μου έρθει όρεξη πάντως ξέρω τι θα βάλω.
Μόνο το extension έχω αλλάξει από την πρώτη μέρα σχεδόν.

ααα, εντάξει... γιατί σε μια στιγμή νόμισα μπας και :chinscratch:...

αστειεύομαι φυσικά...-bye-

για μένα το καλώδιο πρέπει να είναι όσο πιο λεπτό, όσο πιο εύκαμπτο, και με μηδενικό μικροφωνισμό... τι να το κάνω αν γυρίσω το κεφάλι και φύγει ενισχυτής από το τραπέζι και τα ακουστικά από το κεφάλι...

Δεν μοντιφιαζω καλωδιο
Βασικα διοτι ακομα δεν μπορω να πω οτι βρηκα τον 100% καταλληλο ενισχυτη ωστε να παω στο τελικο βημα.

Απάντηση: Η γλώσσα του σώματος... ή αλλιώς "πως θα έπρεπε να είναι κάθε review" :))))

Καραγκιόζης...

ε ολο το νήμα πάνω κάτω Καραγκιόζικο ειναι.... :flipout:
(αναφέρομαο στα βιντεάκια φυσικά)