Η KDL-40XBR5 ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ???

SAR2006

New member
17 December 2006
68
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΠΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΕΧΕΙ 3099$ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΣ SONY. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΚDL-X3500 Η ΑΛΛΙΩΣ 40ΧBR5 ΣΤΑ 2510€!!!

Eίναι η ίδια Tv απλά στην Αμερική έχει άλλη ονομασία.:grandpa: Μπες στο site της sony και θα δεις ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την 40Χ3500.

Για το καλό του ας μείνει μακριά μου,ποτέ δεν ξέρεις!:HTEHEH56: Πλάκα στη πλάκα,μεγάλη αδικία αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, πολυ χάλια οι τιμές μας.

Για το καλό του ας μείνει μακριά μου,ποτέ δεν ξέρεις!:HTEHEH56: Πλάκα στη πλάκα,μεγάλη αδικία αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, πολυ χάλια οι τιμές μας.

Αν υπάρχει αδικία δεν είναι οι τιμές ... είναι οι μισθοί :D

Πάντως υπάρχουν και χειρότερα.

:flipout::flipout: του το....μαγαρησαμε το thread του ανθρωπου αλλα δεν πειραζει..αλλωστε 40XBR5=40X3500 οποτε υπαρχει αρκετος χωρος για... λοξοδρομησεις! :BDGBGDB55:

geo ποιες διαφορες θα εχουν οι χ3000 απο την χ 3500?να περιμενω να βγει η να παρω την χ3500?

Οι διαφορές αφορούν μόνο το αισθητικό κομμάτι της tv, όσον αφορά τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά είναι ίδιες ακριβώς.Απλά στην Χ3000 θα μπορείς να αλλάξεις τα πλαίσια που την περιβάλλουν. (1 διαφορετικό πλαίσιο=160 ευρώ!) + ότι η Χ3000 θα είναι καμιά 300άρα πιο φθηνή.

Εχω την εντύπωση πως υπάρχουν διαφορές ...

Και ναι , βρήκα την διαφορά στο αμερικάνικο site

RS232 Control x1 (Home Theater Installation Control Capabilities )

έχει μόνο το XBR5

Προφανώς είναι κάτι άχρηστο αφού θα θέλει sony AV ενισχυτή ... Ποιος παίρνει τώρα sony ...

Μα να μην πιάνω το τζόκερ με τίποτα, είμαι τόσο γκαντέμης που δεν πετυχαίνω ούτε έναν αριθμό από τους έξι...

Δοκίμασε αυτούς: KDL-40XBR5, KDL-40XBR5, KDL-40XBR5, 40X3500, 40X3500 και τζόκερ το 13 έτσι για γούρι..

..και είμαι και on topic! :flipout:

ρε παιδια ειδα σημερα στο πλαισιο να παιζουν διπλα διπλα οι le40f86 και η χ3500 και μπορω να πω οτι σε ολα εκτοw απο την απεικονιση του λευκου και ελαχιστα του πρασινου χρωματος υπερτερουσε η samsung.αυτο που με προβληματισε ηταν οτι εσπαγε η κινηση στην f86 ενω στην sony οχι.το παιδι στο μαγαζι μου ειπε οτι ειναι λογο του spliter του σηματος.υπαρχει περιπτωση να ειναι αυτο το προβλημα? ή απο κινιση η σαμσουνκγ τα παιζει???

Eίναι η ίδια Tv απλά στην Αμερική έχει άλλη ονομασία.:grandpa: Μπες στο site της sony και θα δεις ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την 40Χ3500.

Kαλημέρα σε όλους τους φίλους!!
Μετά από αρκετό καιρό ξαναγράφω...:cool:

Sorry που επανέρχομαι, αλλά έχω την εντύπωση ότι η τόσο η σειρά XBR4 όσο και σειρά XBR5 έχουν 120Hz refresh rate http://reviews.cnet.com/flat-panel-and-plasma/sony-kdl-40xbr5/4505-6482_7-32468280.html ενώ η σειρά Χ3500 έχει Motionflow 100Hz refresh rate http://www.sony.gr/view/ShowProduct...e=Overview&imageType=Main&category=TVP+LCD+TV

Αν κάποιος γνωρίζει έγκυρα κάτι περισσότερο ας μας ενημερώσει:grandpa:...

Last edited: