Η MEGAVIZION ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ??

dvardis

New member
15 November 2007
1
Καλημερα,
Εχω μια οθονη της MEGAVIZION στις 100" περιπου 7 χρονια και το πανι εχει ζαρωσει αρκετα.Ψαχνω στο Internet να βρω την εταιρεια και δεν μπορω ξερει κανεις αν εκλεισε η καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας η ακομα καλυτερα καμμια συμβουλη πως να το ισιωσω.

Ευχαριστω.

ίσιωμα δεν παίζει. Ακόμη και αλλαγή πανιού να κάνεις μετά από λίγο θα έχεις τα ίδια. Είναι θρυλικές πλέον οι ζάρες των συγκεκριμένων πανιών.
η εταιρεία ήταν one-man-show και ο άνθρωπος-ορχήστρα ο Γιάννης Δασκαλάκης, με έδρα στα Γλυκά Νερά.
Το σταθερό του ήταν το 2106655259, το κινητό του το έχω, αν το θες πες μου να στο στείλω με ΠΜ.
Προσωπικά δεν ξέρω τι έχει γίνει, πάνε 6-7 χρόνια που είχα συναλλαγή μαζί του. Αν πάντως βγάλεις άκρη ενημέρωσέ μας κι εμάς να ξέρουμε αν χρειαστούμε κάτι.

ΥΓ: δεν έχω καμιά προσωπική ή επαγγελματική σχέση με τον εν λόγω, απλά ως πελάτης είχα προνοήσει και κράτησα τα στοιχεία επικοινωνίας του τότε.

Πάντως έχω να πω τα καλύτερα για τις οθόνες του. Με 300 ευρά πήρα πανί το οποίο ακόμα και τώρα, 5 χρόνια μετά με ικανοποιεί απόλυτα. Κάποιες ζάρες έχει, αλλά όχι σε βαθμό που να σου χαλάνε τη θέαση. Και είμαι και αρκετά ψείρας σ'αυτά. Θα χαρώ πολύ να μάθω ότι υπάρχει ακόμα η εταιρία, αν θες γράψε μας νεώτερα εδώ.

Παιδιά δεν νομίζω ότι ο Δασκαλάκης (Megavizion) να ασχολείται πλέον με τα πανιά. Δεν είχανε φαίνεται και την τρομερή ζήτηση - λόγω κόστους . Την τελευταία φορά που είχα μιλήσει μαζί του ,πάνε σίγουρα 4 χρόνια , ασχολούτανε με τα φωτοβολταϊκά.