Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η αντιπαράθεση.
Το 3D έτσι και αλλιώς είναι εντυπωσιακό.
Οπότε περιμένουμε να δούμε ταινίες δράσης & όχι αισθηματικές, αθλητικά & όχι δράμα, παιχνίδια, ντοκυμαντέρ κτλ. εκτός αν κάποιοι διασκεδάζουν με διαφορετικό τρόπο από την πλειοψηφία !
Δεν είπε κανείς πως ανακαλύφθηκε τώρα το 3D, αλλά τώρα φαίνεται να υπάρχει άνθιση προς τα εκεί.
Το πόσο θα κρατήσει εξαρτάται από 2 πράγματα όπως πάντα, την προσφορά & την ζήτηση.
Εγώ πάντως θα ήθελα να δω μετά το AVATAR που με εντυπωσίασε και τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών (τριλογία) σε 3D.
Είναι λογικό στην αρχή ο εξοπλισμός να είναι ακριβός σε σχέση με άλλα προϊόντα αλλά αυτή τη στιγμή όσο κόστιζε η LCD μου 40" 50Hz όταν πριν 3 χρόνια την αγόρασα, κοστίζει και μια 3D TV.
Πιστεύω πως κάτι έχουμε κερδίσει μετά από 3 χρόνια όντως με αυτή τη σύγκριση.
Να μη πω το πόσα καλούδια παραπάνω έχει η 3D TV αυτή σε σχέση με την 3ετίας (αναπόσβεστη ακόμα, όχι ανεξόφλητη μη μπερδευτούν μερικοί) τηλεόραση μου.
Απλά είναι λογικό ο κόσμος πλέον σε περίοδο οικονομικής ύφεσης ή κρίσης να σκέφτεται το 3D σαν ένα όνειρο μακρινό.
Ναι δεν είναι απαραίτητο το 3D, όπως το να πας από το 50Hz σε 100Hz αν θέλεις να βλέπεις μπάλα για να μην εκνευρίζεσαι με το fade out της άσπρης κάθετης (σε σχέση με την κάμερα)γραμμής του γηπέδου.
Καλό είναι να μη συγκρίνουμε τον ήχο με την εικόνα, είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να το εμπειρευτώ το 3D έστω και αν κρατήσει λίγο.
Μόνο το ότι θα βλέπω μπάλα 3D έστω και δορυφορικά το CH L ή ότι εντυπωσιακή ταινία βγει (και ας μην είναι Chuck Norris) μου αρκεί.
Μπορεί να είμαστε πιο απαιτητικοί από τους απλούς χρήστες των περισσότερων TVs & Players αλλά καλό είναι να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται, γιατί αν ακούει εμας ο απλός κόσμος και είμαστε δυσπιστοι με όλα τότε σίγουρα δεν πρόκειται να κινηθεί και πολύ η αγορά.
Δεν είπα να παραπληροφορήσουμε αλλά ούτε και να τα κατακρίνουμε όλα.
Ευχαριστώ.