J jammin Established Member 5 March 2008 151 19 April 2008 #1 Μια απο τις ταινιες που μου αρεσε ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο. Μου αρεσαν και οι πρωταγωνιστες αλλα και η σκηνοθεσια Με τους Χοακιν Φίνιξ, Μαρκ Γούλμπεργκ, Ρόμπερτ Ντιβαλ (τι να λεμε τωρα), Εύα Μέντες
Μια απο τις ταινιες που μου αρεσε ιδιαιτερα τον τελευταιο καιρο. Μου αρεσαν και οι πρωταγωνιστες αλλα και η σκηνοθεσια Με τους Χοακιν Φίνιξ, Μαρκ Γούλμπεργκ, Ρόμπερτ Ντιβαλ (τι να λεμε τωρα), Εύα Μέντες
Yperion AVClub Fanatic 21 June 2006 43,473 BVR (Beyond Visual Range) 27 April 2008 #2 Την ειδα χθες και συμφωνω οτι ηταν αρκετα καλη. Κατι το διαφορετικο και σιγουρα καλυτερο σε σχεση με τις γνωστες "Αμερικανιες" που βλεπουμε συνηθως.
Την ειδα χθες και συμφωνω οτι ηταν αρκετα καλη. Κατι το διαφορετικο και σιγουρα καλυτερο σε σχεση με τις γνωστες "Αμερικανιες" που βλεπουμε συνηθως.
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Supreme Member 18 June 2006 8,281 Θεσσαλονίκη 28 April 2008 #3 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21780&highlight=WE+OWN+THE+NIGHT
J jammin Established Member 5 March 2008 151 28 April 2008 #4 Rivers said: Την ειδα χθες και συμφωνω οτι ηταν αρκετα καλη. Κατι το διαφορετικο και σιγουρα καλυτερο σε σχεση με τις γνωστες "Αμερικανιες" που βλεπουμε συνηθως. Click to expand... +1000 ετσι ακριβως φιλε μου
Rivers said: Την ειδα χθες και συμφωνω οτι ηταν αρκετα καλη. Κατι το διαφορετικο και σιγουρα καλυτερο σε σχεση με τις γνωστες "Αμερικανιες" που βλεπουμε συνηθως. Click to expand... +1000 ετσι ακριβως φιλε μου