Η ώρα της επιλογής έφτασε....

nikarip

New member
13 May 2011
6
Αποφάσισα να πάρω ένα Media player και νομίζω ότι είμαι ανάμεσα στο QNAP 1000P και το Popcorn Hour C-200. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με τα media player και ο σκοπός μου είναι να βλέπω ταινίες που θα έχω κατεβάσει στο δίσκο του. Έκανα μια προσπάθεια να διαβάσω τα αντίστοιχα threats για τα 2 μοντέλα αλλά μάλλον περισσότερο μπερδεύτηκα παρά βοηθήθηκα.
Οπότε μία απλή ερώτηση που απευθύνεται σε όσους έχουν σχέση με το "επάγγελμα" και μπορούν να αξιολογήσουν τα 2 Player. Ποιο από τα δύο θεωρούν καλύτερο; (Ή μήπως θεωρούν καλύτερο κάποιο τρίτο που δε γνωρίζω;....)

Εγώ σου προτείνω φίλε nikarip , να δώσεις 105 ευρώ και να πάρεις το Xtreamer Ultra. ΔΕΝ θα ξαναβρείς τέτοια ευκαιρία!!!!!

105 euro??????????????? pou ?? pote??

250 exei!!!!+35 metaforika = 285

Με τις τόσες φορές που έχω γράψει γι αυτό το Ultra ....όλα Ultra τα λέω.

Με συγχωρείς !! Για το Xtreamer Pro έλεγα !!!!!!!!!

( Οσο για τα κόστη που προανέφερες....επι τη ευκαιρία....καλά θα ήτανε να περιορίζονταν σε αυτά που αναγράφεις . Μάλλον περισσότερα είναι ..:D )

Πράγματι έπαθα...
zilmer το σκεπτικό μου ήταν να βάλω έναν δίσκο στο media player και να έχω εκεί κάποιες ταινίες ενώ όποτε θέλω να δω κάποια άλλη να συνδέω τον εξωτερικό δίσκο. Τι δε συμβαδίζει με αυτά που λέω με το C-200;
Φίλε onlineN γιατί μου προτείνεις το Xtreamer Pro. Ποιο είναι το πλεονέκτημά του έναντι των άλλων (εκτός από την τιμή που σίγουρα είναι καλύτερη)

γιατι το c-200 ειναι και πιο ακριβο και πιο μπουγιο απο το ισαξιο σε δυνατοτητες , μικροτερο-αθορυβο-πιο ομορφο (γουστα ειναι αυτα) απο το Α210, το οποιο με καταλληλο firmware μετατρεπεται σε c-200

Πράγματι έπαθα...
zilmer το σκεπτικό μου ήταν να βάλω έναν δίσκο στο media player και να έχω εκεί κάποιες ταινίες ενώ όποτε θέλω να δω κάποια άλλη να συνδέω τον εξωτερικό δίσκο. Τι δε συμβαδίζει με αυτά που λέω με το C-200;
Φίλε onlineN γιατί μου προτείνεις το Xtreamer Pro. Ποιο είναι το πλεονέκτημά του έναντι των άλλων (εκτός από την τιμή που σίγουρα είναι καλύτερη)

1) Παίζει σχεδόν τα πάντα ( και δίνει HD ήχο)
2)Παίρνει 2x3T = 6T αποθηκευτικό χώρο να τα βάλεις όλα μέσα( ταινίες , μουσική , φωτογραφίες...)
3) Το κλείνεις σε λειτουργία NAS και σου σερβίρει τις ταινίες σου στο laptop στο μπαλκόνι.
4) Εχει πολλές ευκολίες στις ρυθμίσεις που εσένα θα σου χρειαστούν τώρα που ξεκινάς και θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη.
5) Εχει μόνο 105 ευρώ.

This product will be shipped from Hong Kong. Vat and custom taxes are not included. Please Consult your local tax authorities before purchase. The XtreamerPRO is a*solid 2 Bay Multimedia Streamer and player...

Μάλλον είναι 105+ΦΠΑ+τελωνείο+μεταφορικά γιατί έρχεται από Χονγκ Κονγκ πλέον όπως το ultra.καλύτερα θα είναι να το πάρει ίσως από pixmania .

Σίγουρα θα ρίξω μια ματιά (και ίσως και περισσότερες) στο προϊόν που προτείνετε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εκτός Ελλάδας, από που μπορώ να το βρω σε καλύτερη τιμή μέσω Internet;