Η ωραια και το τερας σε real time mode.....

smoothbore

AVClub Addicted Member
23 March 2007
2,615
Ανοιγω το νηματακιον τουτο να δουμε τελικα ποσο τραχανα τελικα απλωνει ο καθενας απο μας με τα καινουργια του -σχετικα - αποκτηματα .
Ετσι καλω ολους τους κατοχους που εχουν LCD και plasma εδω και καποιους μηνες (τουλαχιστον 4-5) να αναφερουν μοντελο και ωρες λειτουργειας που εχουν γραψει στο κοντερ .
Παντα ειχα μια υποψια οτι οι αγοραζοντες πλασμα ειναι πιο προσεκτικοι με τα μωρα τους και η χρηση τους ειναι πιο light μιας και απευθηνοντε ειτε σε πιο συνηδειτοποιημενο αγοραστικο κοινο ειτε με περιορισμους στα μελη της οικογενιας και τις συνθηκες διαμονης , π.χ. κιντς αρ νοτ αλαουντ , εχουμε και προτζεκτορα κ.λ.π.
Τα συμπερασματα και οι επισημανσεις ομως στο τελος της ερευνας και αρχιζω πρωτος .

Lcd 40D3000 8 μηνων 2.472 και ειναι καλα (η τιβι εγω οχι ) .

Panasonic 42PX70 plasma, 940 ώρες μέχρι την αλλαγή panel, άλλες 100 από την αλλαγή και μετά. Η αλλαγή έγινε στο τέλος Μαρτίου και η αγορά της τηλεόρασης 28/11/2007

Αλο γκάις :ADFADF1:

Panny 42 PX80, φάιβ γουήκς 300 άουαρς.

Υ.Γ.: Κιντς αλαουντ (etsi eftase grigora tis 300 ores) , Linux αλαουντ, PS3 games αλαουντ, διαθέτουμε και προβόλι να ουμ.

Εβριθινγκ φάιν :Banane0:

Μπάι - μπάι-bye-

Re: Απάντηση: Η ωραια και το τερας σε real time mode.....

10 μηνες με την 40D3000 και εχει γραψει γυρω στις 3,000 ωρες.

Πολλες απο αυτες τις ωρες ειναι ξεχασμενη ανοιχτη και δεν βλεπει ουσιαστικα κανενας!:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ωραια και το τερας σε real time mode.....

10 μηνες με την 40D3000 και εχει γραψει γυρω στις 3,000 ωρες.

Πολλες απο αυτες τις ωρες ειναι ξεχασμενη ανοιχτη και δεν βλεπει ουσιαστικα κανενας!:Banane0:

10 ώρες τη μέρα??????????:eek::eek:

Τι βλέπετε κάθε μέρα βρε Γιάννη????? Τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών?????-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ωραια και το τερας σε real time mode.....

Sorry παιδια δεν θυμομουν καλα.

Κοιταξα τα service menu και 1,837 ωρες εχει γραψει η 40D3000 και 3,951 ωρες η 32S2010 που την εχω σχεδον 2 χρονια.

Σπιτι δεν βλεπουμε πολυ τηλεοραση 1-2 ωρες την ημερα max εκτος αν βλεπω κανα champions league και μπασκετ η πρωταθλημα τα Σαβ/κα (αν και το τελευταιο μου το εχει κοψει ο Tζιγκερ!).

Η κορη μου (4 χρονων) βλεπει κανα παιδικο DVD , ο γιος ειναι μικρος ακομη (1 χρονων).-bye-

Οπως ειπα και πριν πολλες φορες η τηλεοραση ειναι ανοιχτη χωρις ουσιαστικα να βλεπει κανενας (οταν κανει η γυναικα μου δουλειες στο σπιτι κτλ).

42px70 με 2.500 ωρες,αγορασμενη 15/6/07,μεσος ορος 8 ωρες την ημερα.

χαλασε και το ραδιοφωνο βλεπετε...... TOSHIBA RT200-S.
φτου να μην το ματιασω,αγορασμενο απο το 1984.:fahne90:

Last edited:
Re: Απάντηση: Η ωραια και το τερας σε real time mode.....

χαλασε και το ραδιοφωνο βλεπετε...... TOSHIBA RT200-S.
φτου να μην το ματιασω,αγορασμενο απο το 1984.:fahne90:

Για πήγαινε μία βόλτα από την Toshiba να ρωτήσεις αν σε καλύπτει η εγγύηση,αν δεν σε καλύπτει κάνε φασαρία!!!!:flipout::flipout:

το ραδιο παιζει μια χαρα,απλα σημερα χρησιμοποιουμε την τηλεοραση σαν ραδιοφωνο,για αυτο και σε πολλους απο εμας ισως φανει υπερβολικο το νουμερο τηλεθεασης,αλλα στην πραγματικοτητα δεν βλεπουμε τηλεοραση.
αρα οι ωρες λιγο-πολυ ειναι πλασματικες σε πολους απο εμας.

CRT Sony KV-29C3 10 ετών. Για 1 1/2 χρόνο στο ενδιάμεσο ξεκουραζόταν στην αποθήκη λόγω ύπαρξης LCD οπότε λειτουργεί 8 1/2 χρόνια και έχει γράψει 24500 ώρες χωρίς πρόβλημα. Πρόσφατα νόμισα πως ήρθε το τέλος όταν μπλέδιζε όλη η οθόνη, αλλά τελικά ήταν πρόβλημα του scart.

Μπραβο στον Ακρεν που της δινει να καταλαβει και την εχει στριμωξει στη γωνια.
g10rg0s θ ακους για σονυ οτι χαλανε και θα τρελενεσαι που δεν μπορεις να ξαποστειλης την δικια σου:flipout::flipout:

(η τιβι εγω οχι )

:flipout::flipout:

εχουμε ακομα χρονια να μεγαλωσουμε

g10rg0s θ ακους για σονυ οτι χαλανε και θα τρελενεσαι που δεν μπορεις να ξαποστειλης την δικια σου

ειναι και το προεδριλικι στη μεση μην το ξεχναμε

Last edited:
Αλο γκάις :ADFADF1:

Panny 42 PX80, φάιβ γουήκς 300 άουαρς.

Υ.Γ.: Κιντς αλαουντ (etsi eftase grigora tis 300 ores) , Linux αλαουντ, PS3 games αλαουντ, διαθέτουμε και προβόλι να ουμ.

Εβριθινγκ φάιν :Banane0:

Μπάι - μπάι-bye-

Sorry, παιδιά που επανέρχομαι αλλά σήμερα που μπήκα στο secret menu, είδα ότι οι ώρες σε πέντε βδομάδες είναι 408 (και όχι 300, που είχα εκτιμήσει στο περίπου).:music-smiley-005:

42PX70 σε 5μήνες έγραψε 1400 ώρες. Με πολλά τσικ τσουκ και μετά η green line. :bang:

Τωρα είναι στο συνεργείο για επισκευή.

Μάλλον θα της αλλάξουν παμπριζ, και φλάντζες

-bye-

Panny 42PX70 απο Νοεμβριο του 2007.

Μεχρι χθες ειχε γραψει 755 ωρες -bye-

Perikli..........εισαι σιγουρος οτι μονο αυτα allowed ?
Mε τοσες ωρες δεν κοιτας καλου κακου και την ντουλαπα η το υπογειο του σπιτιου οταν φευγεις :flipout::flipout:
Εισαι η Real του τσαμπιονς ληγκ με τοσες ωρες και αποδειξη οτι η pioneer πλασμα ειναι μια " αλλη " τηλεοραση και οχι κατι κοινο.

Αντε βαλτε και οι υπολοιποι να προχωραει η ερευνα .

Φίλε smoothbore δυστηχώς η tv παίζει απο το πρωί παιδικά στην αρχή για την κόρη, μετά βλέπει η σύζυγος ή μάλλον πιο πολύ ''ακούει'' της εκπομπές μεταξύ δουλείων του σπιτιού και παιχνιδιού με τον μπέμπη και το βράδυ αναλαμβάνω την σκυτάλη εγώ με Discovery, History και National Geographic σχεδόν μέχρι το πρωί.
Άντε ευκαιρία σε λίγα χρόνια που θα τα έχει φτύσει το πάνελ να πάρουμε την καινούργια.