- 2 January 2010
- 90
Εν ετει 2010 πηρα μια panasonic plasma 42 ιντσων αφου πρωτα ειχα ενημερωθει για την ποιοτητα των πλασμα. Η αληθεια ειναι οτι την συγκεκριμενη τηλεοραση την λατρεψα. Χρωματα φυσικα κτλ. H plasma με εχει κερισει. Να σημειωθει οτι εκτελουσε το 90% χρηση gaming. Δεν ειχα προβλημα με burn in.
Δυστυχως ομως χτες ξαφνικα η τιβι μου επαψε να λειτουργει. Τη δευετερα την δινω για σερβις στην πανασονικ.
ΑΝ το κοστος επιδιορθωσεης ειναι 200+ ευρω σκεφτομαι να προβω σε αγορα καινουριας τηλεορασης.
Aποσταση 2,3 μετρα
Χρηματα ταβανι 550 ευρω.
3d με αφηνει αδιαφορο πληρως.
Διαβασα αρκετα εδω και τονιζω οτι την θελω για gaming σε ps4 (το input lag δε με νοιαζει πολυ καθως δε παιζω online games κτλ) με ενδιαφερει πολυ το θολωμα που κανουν οι oled-led-lcd στις γρηγορες κινησεις.
Εχω καταληξει στις εξης:
Samsung UE48H6200
Sony KDL-48W605B
Εσεις οι εμπειροι τι λετε? Απο plasma θα μπορεσω σε αυτες; Η μηπως να παω παλι σε plasma (LG 50PA5500 απο προχειρο ψαξιμο
τι αλλο προτεινετε εφοσον δεν με συμφερει η επιδιορθωση;
Δυστυχως ομως χτες ξαφνικα η τιβι μου επαψε να λειτουργει. Τη δευετερα την δινω για σερβις στην πανασονικ.
ΑΝ το κοστος επιδιορθωσεης ειναι 200+ ευρω σκεφτομαι να προβω σε αγορα καινουριας τηλεορασης.
Aποσταση 2,3 μετρα
Χρηματα ταβανι 550 ευρω.
3d με αφηνει αδιαφορο πληρως.
Διαβασα αρκετα εδω και τονιζω οτι την θελω για gaming σε ps4 (το input lag δε με νοιαζει πολυ καθως δε παιζω online games κτλ) με ενδιαφερει πολυ το θολωμα που κανουν οι oled-led-lcd στις γρηγορες κινησεις.
Εχω καταληξει στις εξης:
Samsung UE48H6200
Sony KDL-48W605B
Εσεις οι εμπειροι τι λετε? Απο plasma θα μπορεσω σε αυτες; Η μηπως να παω παλι σε plasma (LG 50PA5500 απο προχειρο ψαξιμο
τι αλλο προτεινετε εφοσον δεν με συμφερει η επιδιορθωση;