Η panasonic Plasma 42U10 επαθε βλαβη. Τωρα τι αγοραζω μεχρι τα 550euros ;

DemisDenton

New member
2 January 2010
90
Εν ετει 2010 πηρα μια panasonic plasma 42 ιντσων αφου πρωτα ειχα ενημερωθει για την ποιοτητα των πλασμα. Η αληθεια ειναι οτι την συγκεκριμενη τηλεοραση την λατρεψα. Χρωματα φυσικα κτλ. H plasma με εχει κερισει. Να σημειωθει οτι εκτελουσε το 90% χρηση gaming. Δεν ειχα προβλημα με burn in.
Δυστυχως ομως χτες ξαφνικα η τιβι μου επαψε να λειτουργει. Τη δευετερα την δινω για σερβις στην πανασονικ.
ΑΝ το κοστος επιδιορθωσεης ειναι 200+ ευρω σκεφτομαι να προβω σε αγορα καινουριας τηλεορασης.

Aποσταση 2,3 μετρα
Χρηματα ταβανι 550 ευρω.
3d με αφηνει αδιαφορο πληρως.
Διαβασα αρκετα εδω και τονιζω οτι την θελω για gaming σε ps4 (το input lag δε με νοιαζει πολυ καθως δε παιζω online games κτλ) με ενδιαφερει πολυ το θολωμα που κανουν οι oled-led-lcd στις γρηγορες κινησεις.
Εχω καταληξει στις εξης:
Samsung UE48H6200

Sony KDL-48W605B

Εσεις οι εμπειροι τι λετε? Απο plasma θα μπορεσω σε αυτες; Η μηπως να παω παλι σε plasma (LG 50PA5500 απο προχειρο ψαξιμο;)
τι αλλο προτεινετε εφοσον δεν με συμφερει η επιδιορθωση;
 
Κατι πολυ σημαντικο που δεν ανεφερα:
Με ενοχλει απιστευτα το autodimming που εχουν οι tv. Δε θελω να εχει τετοια λειτουργια
ενας φιλος εχει την uef6320 και το autodimming που δεν απενεργοποιειται μοας τη δινει απιστευτα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν παρακολουθείς αθλητικά, την πρώτη, λόγω 100 Hz από το panel. Δες και την LG PB5600.

χμμ δε ξερω αλλα φοβαμαι να παρω plasma αφου εχει τελειωσει η ιστορια τους πλεον. Και δεν πολυ εμπιστευομαι την lg. κανω λαθος;;
 
Ολες χαλια οι πλασμα εννοεις;; η γενικα τα μοντελα που προτεινα;
Προτεινε μου και εσυ κατι αν υπαρχει στα χρηματα αυτα.
H Sony KDL-42W805B λεει τιποτα;
 
Εννοώ οτι όλες οι τηλεοράσεις κατασκευάζονται με διαφορετικά πρότυπα απ'ότι οι παλιές CRT.
Για συμβουλές ελπίζω να παιδιά εδώ να μπορούν να σε βοηθήσουν αλλά πήγαινε δες και σε μαγαζιά απο κοντά.
 
Ολες χαλια οι πλασμα εννοεις;; η γενικα τα μοντελα που προτεινα;
Προτεινε μου και εσυ κατι αν υπαρχει στα χρηματα αυτα.
H Sony KDL-42W805B λεει τιποτα;

Εννοει μαλλον σε ποιοτητα κατασκευής και οχι απαραίτητα στην εικονα.
Και εγω θα εψαχνα για καποια με 5ετή.Δες στα sony μαγαζιά (σακελαρης και σια) που εχουν πολλα μοντέλα σε τιμες ιδιες με σκρουτζ αλλα προσφέρουν δωρεαν την επέκταση εγγυησης.
 
οκ το κοιταζω ηδη. Αλλα ρε παιδια προτεινετε μου τιποτα και εσεις σα γνωστες :grandpa:
τονιζω οτι τη θελω για παιχνδια οποτε κατι ghosting και κατι ειδωλα που φαινονται στις γρηγορες κινησεις τα βλεπω με το παραμικρο.
 
Είδωλα μόνο με αστοχία motion interpolation μπορεί να πετύχεις, το οποίο εσύ κανονικά πρέπει να έχεις απενεργοποιημένο, αν επηρεάζει το lag. Motion blur πιθανόν να έχεις με όλες, έστω και ελάχιστο.