Η περιεργια σκοτωσε την γατα...

Εχουν περασει 3 βδομαδες και ακομα περιμενω... Πηρα στα κεντρικα και το εκανα ψιλο θεμα και σημερα με πηραν πισω και μου λενε οτι καθυστερησε λογω του οτι παραγγειλανε λαθος ανταλλακτικο και τωρα κανανε εκ νεου παραγγελεια... Αυριο περιμενω τηλ. απο τα κεντρικα για να μου πουν αν θα αργησει πολυ το ανταλλακτικο για να συζητησουμε για αντικατασταση.

Για να δουμε...

Εχουν περασει 3 βδομαδες και ακομα περιμενω... Πηρα στα κεντρικα και το εκανα ψιλο θεμα και σημερα με πηραν πισω και μου λενε οτι καθυστερησε λογω του οτι παραγγειλανε λαθος ανταλλακτικο και τωρα κανανε εκ νεου παραγγελεια... Αυριο περιμενω τηλ. απο τα κεντρικα για να μου πουν αν θα αργησει πολυ το ανταλλακτικο για να συζητησουμε για αντικατασταση.

Για να δουμε...

Συνηθισμένη δικαιολογία …. ούτε εκεί δεν μπορούν να πρωτοτυπήσουν.

Aρα δεν τειθεται θεμα με το μενου που πειραξες. Αλλου ηταν η βλαβη τελικα για να θελει καποιο ανταλακτικο.

Άσχετο παιδιά!
Τυχαίο ήτανε που δέν ξανα άναψε η tv.
Ότι και να κάνεις απο το service menu η tv ξανα ανάβει.

Κλασικό πρόβλημα των Philips (άσχετο με το service menu).

Το θυμάμαι από την εποχή των CRT.

Μερικά πράγματα απλώς δεν αλλάζουν.

Με πηραν σημερα απο τα κεντρικα. Με διαβεβαιωσε οτι το ανταλλακτικο ερχεται αυριο και οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας η τηλεοραση θα ειναι σπιτι. Αν δεν, θα μου στειλει καινουρια...

Μετα απο 5-6 τηλεφωνα με καποιον υπευθυνο στα κεντρικα της philips του οποιου το ονομα δεν θα ηθελα να πω, με διαβεβαιωσε σημερα οτι η τηλεοραση παει για αλλαγη και οτι 99% αυριο θα ειναι στο service για να φυγει απο εκει.

Αν μεχρι το τελος της εβδομαδας δεν ειναι η τηλεοραση σπιτι μου, εχουν φυγει πολλα γραμματα στην Ολλανδια...

Μετα απο 5-6 τηλεφωνα με καποιον υπευθυνο στα κεντρικα της philips του οποιου το ονομα δεν θα ηθελα να πω, με διαβεβαιωσε σημερα οτι η τηλεοραση παει για αλλαγη και οτι 99% αυριο θα ειναι στο service για να φυγει απο εκει.

Αν μεχρι το τελος της εβδομαδας δεν ειναι η τηλεοραση σπιτι μου, εχουν φυγει πολλα γραμματα στην Ολλανδια...

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα σου είχαν
πει ότι θα σου την παραδώσουν 100%.

Προσωπική μου άποψη είναι να μην χάνεις τον χρόνο σου και να μην χαλάς
την ψυχική σου υγεία. Να γράψεις ένα ωραιότατο e-mail που να τους "στολίζεις"
με ευγένεια και να περιγράφεις την όλη κατάσταση (με ονόματα) και να το
στείλεις στην Philips στην Ολλανδία με κοινοποίηση στην Φιλιπς Ελλάς.

Μου ειπε αυριο να τον παρω για να μου πει τι ωρα θα ερθει η τηλεοραση. Πολυ απλα αν μου αρχισει τα μα μου θα σταματησω να ειμαι χαλαρος και το γελακι, και θα του το πω πολυ απλα : 'Η τηλεοραση μεχρι Παρασκευη σπιτι ή φευγει γραμμα Ολλανδια.

Απο χθες ειμαι ξανα κατοχος μιας καινουριας Philips 32PF9731D/10! :D

Η ερωτηση τωρα ειναι η εξης... Να κανω install το τελευταιο firmware ή να το αφησω μην εχουμε αλλα? :P

Επανερχομαι με καινουριο θεμα... (ποιος με εχει ματιασει μου λετε??)

Λοιπον... Ολα μια χαρα 3 μηνες τωρα εκτος απο κατι που αρχισα να παρατηρω τον τελευταιο καιρο... Οταν βλεπω ταινια σε dvd και οχι παντα, βλεπω πολλες πρασινιλες στην οθονη.
Πχ εβλεπα προχθες το Die Hard 4 και σε μερικα σημεια που δειχνει προφιλ τον Bruce το μισο του προσωπο ηταν πρασινο!

Αυτο με τι πιστευετε εχει να κανει? Ρυθμισεις? Scart? Οθονη??

Πηγαινε παρε ενα αλλο καλωδιο scart και δανεισου και ενα DVD player απο κανενα γνωστο.
Αν δεις οτι και με το αλλο DVD κανει τα ιδια τοτε ζητα τα λεφτα σου πισω και παρε καμια αλλη μαρκα. Προφανως δεν σε "παει" η Philips.

Φωτογραφια θα βγαλω την επομενη φορα που θα το πετυχω αυτο για να δειτε τι λεω.

Αυτο που λες με τα scart & το DVD πρεπει να οντως να το κανω αν δεν ειναι κατι απο αυτα, θα παω να τους την φορεσω κολαρο! :damnyou: