i phone 3gs

lawrence-gr

Established Member
16 February 2009
187
καλησπερα παιδια,εχω ενα iphone 3gs πολυ προσφατα αγορασμενο κ εδω κ λιγες μερες το παιδευω με διαφορες εφαρμογες,παιχνιδια κτλ.σημερα το σκαλιζα(κλασικα) κ φορτωσα την αναφορα παραδωσης μυνηματων κ εχουμε κ λεμε.στην αρχη δεν μου ανοιγαν οι ριθμυσεις,πατουσα το εικονειδιο δλδ κ ηταν κενο κ σκεφτηκα να κανω επανεκινηση το τηλεφωνο.λοιπον,τωρα δεν ανοιγει.εχει βγαλει το μικρο κυκλακι στην μεση με τις μπαριτσες ,οπως οταν κανει μια διεργασια,αλλα κ αυτο ειναι κολλημενο,δεν φλασαρουν οι μπαριτσες.τι να κανω?πειτε καμια ιδεα γιατι χαλαστηκα!

μονο το κυκλακι εμφανιζεται,οπως ειπα κολλημενο κ αυτο.ειναι σπασμενο αλλα δεν ξερω με ποια μεθοδο.ειμαι το δευτερο χερι!να βγαλω την μπαταρια μηπως η δεν παιζει αυτο?

πατησα παρατεταμενα το κουμπι απενεργοποιησης μαζι με το κυκλακι(οι δοκημες του ασχετου),κ εσβησε κ δοκημασα να το ξαναοιξω κ τωρα βλεπω το μηλαρακι(@@μω την ευα μου).....κ καθως εγραφα αυτο ανοιξε το @@@@τηλεφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω παντως για το ενδιαφερων!!!!κρατηστε πυροσβεστηρα στο χερι,μπορει να σας ξαναχρειαστω!!!!
κ τωρα εχω κ τις ριθμησεις!!!!!!!!!!!!