Η πιο sexy γυναίκα...

Το video δεν μου το δείχνει αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας βρε παιδιά.
Η κοπέλλα είναι ωραία αλλά όχι και η πιο sexy.
Και πώς ορίζουμε την πιο sexy;
Πα***ιές των περιοδικών είναι αυτά. θυμάμαι πριν μερικά χρόνια είχε βγει πιο sexy γυναίκα (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες πού και πώς) η Gillian Anderson που έπαιζε στο X-Files.
gillian_anderson01.jpg

Πέρασε και δεν ακούμπησε...

Επανερχόμενος στην περί ης ο λόγος θα έλεγα ότι αυτές που βάζει κατά καιρούς ο Larry είναι απείρως sexier...
Larry αγόρι μου :grinning-smiley-043

Last edited:
Απάντηση: Re: Η πιο sexy γυναίκα...

Το video δεν μου το δείχνει αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας βρε παιδιά.
Η κοπέλλα είναι ωραία αλλά όχι και η πιο sexy.
Και πώς ορίζουμε την πιο sexy;
Πα***ιές των περιοδικών είναι αυτά. θυμάμαι πριν μερικά χρόνια είχε βγει πιο sexy γυναίκα (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες πού και πώς) η Gillian Anderson που έπαιζε στο X-Files.
gillian_anderson01.jpg

Δε μπορεί...παίζει βρε συ..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Η πιο sexy γυναίκα...

Δε μπορεί...παίζει βρε συ..-bye-

Ναι παίζει όντως.
Πάντως εμμένω στην άποψή μου.
Την σχεδόν 45άρα Monica Bellucci θα την χαρακτήριζα αρκετά πιο sexy.
περί ορέξεως βέβαια...

gillian_anderson01.jpg

Επανερχόμενος στην περί ης ο λόγος θα έλεγα ότι αυτές που βάζει κατά καιρούς ο Larry είναι απείρως sexier...
Larry αγόρι μου :grinning-smiley-043

Καλά θυμάσαι. Αν είναι δυνατόν!!!!
Στο προκείμενο, καλή η Beckinsale αλλά όχι και η πιο σέξυ στον κόσμο:!!!!

Μεταξυ μας , δεν ειναι και ο πιο .......ευκολος διαγωνισμος. Αναρωτηθειτε ποσες γυναικες υπαρχουν στη λεγομενη σοου μπιζ, ηλικιακου ευρους 20 με 40 (και 45 θα τολμουσα να πω). Τουτου δοθεντος , παντα θα υπαρχει ενσταση για την ανακηρυγμενη.
Επι του προκειμενου ,η Κειτ εχει αψογο προσωπο( για τα γουστα μου εννοειται) αλλα της λειπει ...υψος(οταν ειναι ορθια..)

παιδια η πιο σεξυ γυναικα ειναι η καινουργια, ολες οι αλλες ειναι θεμα χρονου ποτε θα γινουν συνηθεια:flipout:

Re: Απάντηση: Η πιο sexy γυναίκα...

παιδια η πιο σεξυ γυναικα ειναι η καινουργια, ολες οι αλλες ειναι θεμα χρονου ποτε θα γινουν συνηθεια:flipout:
Για να κανουμε δηλωσεις με μεγαλο ευρος εμπιστοσυνης θαλεγα οτι η πιο σεξυ γυναικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η συζυγος μας:antlers:

Re: Απάντηση: Η πιο sexy γυναίκα...

Mερικες παντως ειναι σταθερη αξια :D

Οπως η Αντζελινα το 2004 αλλα και η ..καινουργια (κατα τη γνωμη μου ) :D

'Ε όχι, δεν συμφωνώ, απλά συμπαθητικό το Καιτάκι... μήκος ποδιού για κλάματα... ούτε στις χίλιες πρώτες, πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη ...

Επίσης να επικροτήσω την άποψη του Αργύρη, ...

Βασικός ψυχολογικός νόμος, Samuelson 1937, τι να λέμε ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η πιο sexy γυναίκα...

Mερικες παντως ειναι σταθερη αξια :D

Οπως η Αντζελινα το 2004 αλλα και η ..καινουργια (κατα τη γνωμη μου ) :D
Παιδια η φραντζολινα ειναι πολυ πιο λιγη αν την δειτε λαιβ.Προσωπο σπασμενο, ναι μεν ματια , αλλα θελει καλιμπραρισμα .Και απο σωμα δεν ειναι οτι ηταν.Και δεν μιλαω για τωρα αλλα για τοτε που εκανε το τομπ ραιντερ 2 στην σαντορινη.