Η Premier League στα Abu Dhabi Sports εως το 2013!

Προς το παρόν η κάρτα πάει με δέκτη (χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί πάντρεμα) και από Σεπτέμβριο πιθανόν να υπάρξει και σκέτη κάρτα.

Έχει κάνει κανείς την κίνηση; Ξεκινάει η Premier League πρέπει να οργανωθούμε. Το Digitalb μας παράτησε οπότε ψάχνουμε εναλλακτική. Το Tring δεν έχει επιβεβαιώσει για HD κανάλια. Οι άραβες ακούγονται καλή λύση αφού δείχνουν και τα παιχνίδια των 17.00 το Σάββατο. Η λήψη είναι εύκολη; Για ρίξτε καμιά πληροφορία αφού μάλλον ενδιαφέρει αρκετούς το Αγγλικό σε HD.

H πιο φτηνή τιμή στην Ελλάδα είναι 450 για κάρτα και δέκτη μαζί. Η λήψη εξαρτάται από το που βρίσκεσαι. Στη νότια Ελλάδα είναι σχετικά καλή.

Το κατάστημα στην Ελλάδα που πουλάει το δέκτη μαζί με τη συνδρομή ενός έτους στα 450 ευρώ (με ΦΠΑ) αναφέρει ότι ο δέκτης Humax HD δεν παίρνει smart card αλλά έχει ενσωματωμένο chip που με αυτό αποκωδικοποιεί το πακέτο.Μαζί με τα 6 κανάλια Abu Dhabi HD Sports το πακέτο θα περιλαμβάνει και τα κανάλια Sky News HD, Fox Movies HD, Fox Series HD και National Geographic Abu Dhabi Adventure και Wild HD. Θα δείξει και τη Formula 1 σε HD όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του

Παιδιά από Θεσσαλονίκη θα υπάρχει πρόβλημα στη λήψη; Στείλτε κανένα pm για το τηλέφωνο επικοινωνίας με το κατάστημα.

μολις παρελαβα και ο δεκτης φαινεται σουπερ με ολα τα εξτρα!!εχει δυο θυρες common interface(στη μια ειναι η καρτα του πακετου η αλλη irdeto cas)οπτικη hdmi component usb made in korea!μπορει καποιος να μου πει ποιος δορυφορος ειναι καλυτερος?nilesat η badr????αν ξερει καποιος ας μου πει γιατι ο φιλος μου θα ερθει στις 14 να μου το ρυθμισει!!εντυπωσεις μετα την θεαση!!ευχαριστω

παιζει νοβα ανετα!!οχι τα hd!!βαζεις οσους δορυφορους θελεις εκανα edit τα καναλια απο τον icord!!!!!!:SFGSFGSF:αληθεια το μηχανημα της νοβα παιζει abu dhabi

μολις παρελαβα και ο δεκτης φαινεται σουπερ με ολα τα εξτρα!!εχει δυο θυρες common interface(στη μια ειναι η καρτα του πακετου η αλλη irdeto cas)οπτικη hdmi component usb made in korea!μπορει καποιος να μου πει ποιος δορυφορος ειναι καλυτερος?nilesat η badr????αν ξερει καποιος ας μου πει γιατι ο φιλος μου θα ερθει στις 14 να μου το ρυθμισει!!εντυπωσεις μετα την θεαση!!ευχαριστω

Δεν είναι θύρες common interface, ειναι irdeto card readers, θύρα CI δεν υπάρχει
Καλύτερα Nilesat, Badr 6 sucks....εκτός κι αν εισαι στην Νότια Κρήτη...

Οι μάγκες έχουν γεωγραφικό μπλοκάρισμα στην ιστοσελίδα τους στα αγγλικά!

Attachments

• admcsport.jpg
    admcsport.jpg
    82.8 KB · Views: 48
Τι δείχνουν οταν δεν εχει live αγώνες? Πές μας τις εντυπώσεις σου απο την εικόνα και απο τον δέκτη.

η εικονα ειναι εκπληκτικη στο ποδοσφαιρο(ειδα μαντσεστερ-νιουκαστλ)στα ντοκυμαντερ και στο sky news!sto fox movies δεν εχω πετυχει ταινια hd μονο upscale!κατα την γνωμη ειναι μια καλη αγορα για οποιον λατρευει το αγγλικο ποδοσφαιρο (πιθανον να μεταδωσει και φετος το ελληνικο πρωταθλημα)

Επειδή σκέφτομαι να τον αγοράσω κι εγώ.
Υπάρχει η δυνατότητα loopout στον δέκτη;
Επίσης η εγκατάστασή μου παίρνει μόνο ένα lnb στις 26 μοίρες.
Θα βλέπω όλα τα κανάλια από εκεί ή θα έχω πρόβλημα;

Re: Απάντηση: Η Premier League στα Abu Dhabi Sports εως το 2013!

καλησπερα!ξερει κανεις τι αλλαζει απο1-11-2010 στο πακετο?γιατι το περναει απο κατω εδω και 4 μερες αλλα τα αραβικα μου ειναι χαλια