Η Συμμορία της Συμφοράς

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Πολύ Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Total voters
    2

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,768
127.0.0.1
Καλά, τα περισσότερα trailer είναι από παραπλανητικά μέχρι και απίστευτα spoiler.
IMHO σε ελάχιστα μπορείς να βασιστείς για να καταλάβεις τι σε περιμένει.
Αυτό που θα με τσαντίσει πιο πολύ δεν είναι η κακή ηθοποιία, όσο το να είναι κάτι απίστευτα βαρετό και να νομίζει ότι είνια κωμωδία/δράμα/περιπέτεια.
Ή να πηγαίνω με προσδοκίες ότι θα δω κάτι και να δω τελικά κάτι άλλο.

Ε, σε αυτό τι ακριβώς προσδοκίες να έχεις;
Αν δεν καταφέρει να σκάσει κανένα γελάκι, να κάνουμε λίγο χαβαλέ, ναι, τότε είναι κακό.
Πρακτικά είναι σαν να βλέπεις μαζεμένα σκετσάκια από περσόνες που ως τώρα τα έκαναν μόνες τους.
Ούτε εγώ δεν θα το σκεφτόμουν αν και βλέπω σχεδόν ότι κυκλοφορεί, αν δεν έπαιζε με το Megalopolis που θέλω να δω.

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,239
Εκεί ψηλά.....
Whatever... Το να κρίνουμε κάτι χωρίς να το δούμε/δοκιμάσουμε είναι κάτι που με βρίσκει αντίθετο όπως και να έχει.
Εγώ παίζει να το δω γιατί παίζει back to back με το Megalopolis στη γειτονιά μου.
Τώρα τι βράδυ θα είναι αυτό, θα δείξει. :D

Τωρα εμενα αν μου πεις για δικτυα κλπ θα σε κοιταω με σαλιο να τρεχει σαν να εχω παρει ψυχοφαρμακα εσυ θα καταλαβεις σαφως περισσοτερα απο εμενα χωρις καν να το σκεφθεις.

O καθεις στο αντικειμενο του Μιχαλη.

Εγω αν δω τρειλερ Ελληνικης ταινιας επειδη τυγχανει να ξερω τους περισσοτερους της αγορας (και με τον Τσουβελα εχω δουλεψει για να καταλαβεις) δεν χρειαζονται πολλα για να καταλαβω σε ποια κλιμακα περιπου θα κατσει η ταινια ........
Στις ξενες ειναι αλλιως.

υγ
Το οτι ειδα δε και τα δυο τρειλερ αυτου του σκουπιδιου παιζει να ηταν και τρελλη υπερβαση......για εμενα .

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,768
127.0.0.1
Τωρα εμενα αν μου πεις για δικτυα κλπ θα σε κοιταω με σαλιο να τρεχει σαν να εχω παρει ψυχοφαρμακα εσυ θα καταλαβεις σαφως περισσοτερα απο εμενα χωρις καν να το σκεφθεις.

O καθεις στο αντικειμενο του Μιχαλη.

Άρα συμφωνείς ότι το το RoP είναι σκουπίδι αφού σου το λένε τόσοι που έχουν διαβάσει τουλάχιστον τα βιβλία του Tolkien.
O καθείς στο αντικείμενό του.

Το τρέιλερ έχει ένα σκοπό: να σου δώσει μια πρόγευση της ταινίας που θα δεις. Αν βλέπεις το τρέιλερ και λες "Παναγία μου, τι θα δω τώρα;" δε χρειάζεται να ξοδέψεις 2 ώρες απο το χρόνο σου. Εγώ είδα 30" άθλιας ηθοποιίας, αν τη δω απλωμένη σε 90 λεπτά θα βελτιωθεί; Οι ατάκες είναι επιπέδου νηπιαγωγείου, καλυτερεύουν αν τις ακούς σε surround;

Εσύ τώρα βλέπεις ότι τον έχω στριμώξει, γιατί του δίνεις χέρι βοηθείας; :ROFLMAO:

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,239
Εκεί ψηλά.....
Άρα συμφωνείς ότι το το RoP είναι σκουπίδι αφού σου το λένε τόσοι που έχουν διαβάσει τουλάχιστον τα βιβλία του Tolkien.
O καθείς στο αντικείμενό του.

μαλακιες λες τωρα :)

εσεις απλα ειστε λατρεις του βιβλιου. Δεν ειστε ειδικοι των τηλεοπτικων/κινηματογραφικων παραγωγων.

Αλλα αρκετα με το RoP. Αμα ειναι κανεις μαγκας και παει να δει αυτην την αηδια να μας πει αν τελικα αξιζε οχι τα χρηματα του αλλα τον χρονο του.

mdvq

Μέλος Σωματείου
20 June 2006
10,050
Πειραιας
Έχω ένα φίλο που είναι κουλτουριαρης σινεφίλ κλπ, και μου είχε πει ότι όσο ταλεντο και να έχεις,αν δεν δε καθοδηγήσουν σωστά σκηνοθετικά, πάει χαμένο.
Παράδειγμα μου έφερε τον Βέγγο.
Όσο στις παλιές πρώτες ταινίες του είχε σοβαρούς σκηνοθέτες, έλαμπε το κωμικό του ταλέντο.
Όταν άρχισε τις δικές του παραγωγές,ήταν (καθ' υπερβολή) ένας σαχλας και μίσος.
Δεν μπόρεσα να διαφωνήσω καθόλου μαζί του,αν και (δεν σας κρύβω) πολύ θα ήθελα 😃

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,239
Εκεί ψηλά.....
η ταινια δεν ειναι ενα ανεξελεγκτο οχημα οπως πολλοι νομιζουν.

Που το καβαλαει ο καθενας κανει οτι παπαρια του ερθει στο μυαλο απλα .

Το να μην συμφωνεις με το αποτελεσμα ή να μην σου κανει ειναι κατι διαφορετικο.

Το να μην ξερεις ομως τι κανεις και απλα κανεις την πλακα σου ή την αρπαχτη σου αυτο δεν ειναι κατι που δεν γινεται αντιληπτο απο ανθρωπους που καταλαβαινουν το πως φτιαχνεται μια ταινια.