Η συνωμοσία της σιωπης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η συνωμοσία της σιωπης...

Πρεπει ναναι τρελλος φαν της Δεσποινας για να ταχει παρει τοσο με τον Γκυ.....:rifle:

Λες να φοραει και t-shirt με σταμπα της Βανδη μεσα απο το πουκαμισο του?:flipout::flipout::flipout:

Πάντως με κουβέντα που είχα με ηχολήπτη περί ομοιότητας τραγουδιών, με είχε ενημερώσει ότι ο νόμος λέει ότι δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής αρκεί να υπάρχει μια διαφορετική νότα στις 7 ή οκτώ. Δεν θυμάμαι ακριβώς αν μου είχε πει για νότες ή κάτι άλλο (είμαι άσχετος μουσικά), αλλά αυτή ήταν η αναλογία.

Οπότε νομίμως μπορεί δυο τραγούδια να είναι σχεδόν ίδια.

Πάντως με κουβέντα που είχα με ηχολήπτη περί ομοιότητας τραγουδιών, με είχε ενημερώσει ότι ο νόμος λέει ότι δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής αρκεί να υπάρχει μια διαφορετική νότα στις 7 ή οκτώ. Δεν θυμάμαι ακριβώς αν μου είχε πει για νότες ή κάτι άλλο (είμαι άσχετος μουσικά), αλλά αυτή ήταν η αναλογία.

Οπότε νομίμως μπορεί δυο τραγούδια να είναι σχεδόν ίδια.

ναι?

Να μη θυμίσω τι είχε γίνει με την περίπτωση του He's so fine (The Chiffons) και του My Sweet Lord (George Harrison). Υπήρχε ομοιότητα στις 3 (μόλις) νότες του κεντρικού στίχου (και την επανάληψή τους) και "περίπου" στο μοτίβο στη συνέχεια (στο οποίο οι νότες δεν συνέπιπταν).

Και εδώ δεν μιλάμε καν για τέτοια περίπτωση, αλλά για φωτοτυπίες με παρδαλότερο περίβλημα.

Re: Απάντηση: Η συνωμοσία της σιωπης...

1. Το αν οι εξάρσεις μου είναι ρατσιστικές είναι δικό μου θέμα και θα αποκαλώ Αλβανό με "τερατώδη ελληνικά" όποιον θέλω . Εάν δεν γουστάρετε μην με διαβάζετε ή βάλτε με στο ignore list . Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και για έναν αμερικάνο ή γάλλο που κάνει εκπομπή στην Ελλάδα και δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά . Τέλος

2. Θεωρώ το θέμα παντελώς γελοίο . Ο Φοίβος κλέβει , σύμφωνα με το κλιπ της εκπομπής κάποιο τραγούδι των Coldplay. Εάν ναι , υπάρχει διαδικασία νομική που θα μπορούσαν να του πάρουν και τα σώβρακα. Ο George Harrisson σερνόταν χρόνια στα δικαστήρια για το My Sweet Lord και αν δεν κάνω λάθος έχασε .

3. "Φασισμός" και "διαπλεκόμενα" , ως εκφράσεις σε ένα τέτοιο θέμα , είναι επιεικώς αμετροεπείς .

4. Δεν γνωρίζω , φίλτατε Δημήτρη τι ελληνικά μιλάνε οι παρουσιαστές που αναφέρεις . Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές . Εάν , για σένα , η κακή χρήση της ελληνικής από έλληνες είναι άλλοθι για εκπομπές με αλβανούς , ή ότι άλλο ήθελε είναι , παρουσιαστές , εμένα δεν με απασχολεί , τον δε συσχετισμό τον βρίσκω ατυχή .

+1000

Και αυτος ο ΓΚΥ αντι να λεει π@π@ριες του στυλ...εγω δεν συμφωνω..και να το παιζει 10 φορες, εγω δεν ειμαι μουσικος και δεν βλεπω ομοιοτητες, το κανει για να προοθησει τους colplay ας εβγαινε και να ελεγε στα ισα αυτα που ηθελε....δεν εχω δει αλλες μουσικες εκπομπες για να ξερω το στυλ των αλλων παρουσιαστων αλλα σιγα μη χολοσκασω και για τον Γκυ...ας μην επαιζε με τα μεγαλα συμφεροντα....και αν ηθελε να το κανει ας το εκανε σωστα και οχι με Τατιανιστικο στυλακι....

καλα ρε ειδατε το τιβτιγκλον πως το λενε.....

Ο γΚυ επιασε εκει δουλεια και εκανε ενα φοβερο βιντεο που παριστανει εναν εργατη της αρχαιολογικης ( στην επιχειρηση του μουσειου Ακροπολεως ) και μεταφερει ενα αγαλματακι με ενα ιμαντα και το σερνει στο εδαφος.......

Ειχανε φρικαρει ολες οι κυριες της υπηρεσιας.....

μιλαμε για πολυ γελιο.......

Δεν ξερω αν η ιδεα ηταν δικη του και δε με νοιαζει καθολου ......γελαγαμε μια ωρα με το σκετσακι.

Κι ας μην μιλα σωστα ελληνικα......

Ε ναι ρε συ.:flipout:
Εννοειται.
Τα βλεπω για επαγγελματικους λογους για οσους γνωριζουν και οχι για να κανω κριτικες εθνικιστικου περιεχομενου. .:BDGBGDB55:

Και ενιοτε το διασκεδαζω αν μου το επιτρεψει η ευγενικη καταγωγη μου :rifle:

Ε ναι ρε συ.:flipout:
Εννοειται.
Τα βλεπω για επαγγελματικους λογους για οσους γνωριζουν και οχι για να κανω κριτικες εθνικιστικου περιεχομενου. .:BDGBGDB55:

Και ενιοτε το διασκεδαζω αν μου το επιτρεψει η ευγενικη καταγωγη μου :rifle:

Αμα ειναι για επαγγελματικους λογους...αντε σε συγχωρουμε :nounder:

Ρε μπαγασα δεν πιστευω για ...επαγγελματικους λογους να βλεπεις και ..Τατιανα ,Λαμπιρη,Πανια ....γιατι θα σε ....:smash:

Αμα ειναι για επαγγελματικους λογους...αντε σε συγχωρουμε :nounder:

Ρε μπαγασα δεν πιστευω για ...επαγγελματικους λογους να βλεπεις και ..Τατιανα ,Λαμπιρη,Πανια ....γιατι θα σε ....:smash:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μπορει να μην τον πηγαινω αυτον τον Γκι αλλα σιγουρα ειναι ευχαριστο που βρηκε αλλου δουλεια.

Οσο για τον Κυριακου (η οποιον αλλον απο την Heaven εκανε την δουλεια) τι να πω? Αυτοι δεν πρεπει να λεγονται ανθρωποι , λες και δεν ξερουμε ολοι πως εγιναν πλουσιοι ρουφωντας το αιμα του κοσμακη.:twoguns:

Μπορει να μην τον πηγαινω αυτον τον Γκι αλλα σιγουρα ειναι ευχαριστο που βρηκε αλλου δουλεια.

Οσο για τον Κυριακου (η οποιον αλλον απο την Heaven εκανε την δουλεια) τι να πω? Αυτοι δεν πρεπει να λεγονται ανθρωποι , λες και δεν ξερουμε ολοι πως εγιναν πλουσιοι ρουφωντας το αιμα του κοσμακη.:twoguns:

Aυτοι μια χαρα ανθρωποι ειναι...η σχετικη κατηγορια λεγετε ''επιχειρηματιες''
Ο εργοδοτης του ΓΚΙ που ηταν να τον στηριξει ? Εκτος αν ηθελε ο ιδιος να τον δωσει στεγνα για λογους που δεν γνωριζουμε (ισως ειχε προκαλεσει αντιπαθειες με το ειρωνικο ?στυλακι του)και βρηκε αφορμη με το video... η φοβηθηκε την δυναμη του Κυριακου οποτε και αυτα μες το παιχνιδι ειναι...η ο καημενος ο ΓΚΙ παρολο που στο video ειπε να καλυψουμε τα νωτα μας και επιανε τα ..οπισθια του...τελικα δεν επαιξε σωστα το παιχνιδι...
Ελπιζω να μην εφυγε απο μονος του επειδη ειχε ηδη κλεισει σε αλλο καναλι...και γραφουμε τζαμπα....:flipout: