1. Το αν οι εξάρσεις μου είναι ρατσιστικές είναι δικό μου θέμα και θα αποκαλώ Αλβανό με "τερατώδη ελληνικά" όποιον θέλω . Εάν δεν γουστάρετε μην με διαβάζετε ή βάλτε με στο ignore list . Το ίδιο ακριβώς θα έλεγα και για έναν αμερικάνο ή γάλλο που κάνει εκπομπή στην Ελλάδα και δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά . Τέλος
2. Θεωρώ το θέμα παντελώς γελοίο . Ο Φοίβος κλέβει , σύμφωνα με το κλιπ της εκπομπής κάποιο τραγούδι των Coldplay. Εάν ναι , υπάρχει διαδικασία νομική που θα μπορούσαν να του πάρουν και τα σώβρακα. Ο George Harrisson σερνόταν χρόνια στα δικαστήρια για το My Sweet Lord και αν δεν κάνω λάθος έχασε .
3. "Φασισμός" και "διαπλεκόμενα" , ως εκφράσεις σε ένα τέτοιο θέμα , είναι επιεικώς αμετροεπείς .
4. Δεν γνωρίζω , φίλτατε Δημήτρη τι ελληνικά μιλάνε οι παρουσιαστές που αναφέρεις . Δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές . Εάν , για σένα , η κακή χρήση της ελληνικής από έλληνες είναι άλλοθι για εκπομπές με αλβανούς , ή ότι άλλο ήθελε είναι , παρουσιαστές , εμένα δεν με απασχολεί , τον δε συσχετισμό τον βρίσκω ατυχή .