IBM THINKPAD 600E

chris457

New member
26 July 2006
13
ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ.) #

Screen size: 13.3 inches # Screen max resolution: 1024x768 # Screen type description: TFT # 56.6 Kbps modem # I/O Connectors / Ports: * 2 PCMCIA slots * Parallel port: EPP/ECP * Serial port: 9-pin 16550 * AC adapter jack * External Monitor port * Infrared * USB port * PS/2 port for external Keyboard/mouse/numpad * Line in (stereo) * Line out (stereo) * Speakers (stereo) / headphone jack, Volume control (dial) # Plug and play support: Yes (PCMCIA)

CPU-Pii 366 MHZ
MNHMH - 300 MB
HARD DISK- 20 GIGA
DVD-ROM
modem 56k
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ USB DVD+/- RW 4X
USB ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
και usb flash memory 128 mb. .

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ [email protected]

Το έσβησα γιατί θα φαινόμουν πολύ κακός... Σόρυ για την παρέμβαση...

Last edited:
Συμφωνω μαζι σου φιλε Bios αλλα οχι και με τον τροπο σου. Δεν ειναι ωραιες φρασεις του στυλ "προιστορικό απολίθωμα" και "Επίχρυσο είναι ή συλλεκτικό ?" Θα σε παρακαλουσα να εισαι λιγο πιο ηπιος την επομενη φορα που θα θελησεις να πεις την γνωμη σου για καποια αγγελια.

Ευχαριστω

BIOS said:
Το έσβησα γιατί θα φαινόμουν πολύ κακός... Σόρυ για την παρέμβαση...

Φίλος το παλικάρι δεν ζητάει λεφτά :damnyou:

Στην επικεφαλίδα γράφει το μοντέλο :grinning-smiley-043

και κάτω κάτω λέει όποιος γουστάρει προσφορές :flipout:

Βλέπεις παρεξήγησες

και να ζητήσω συγνώμη με την σειρά μου γιατί του χαλάμε την αγγελία του ανθρώπου

Ναι ρε παιδιά, ας ζητήσουμε όλοι μαζί μια συγγνώμη από τον άνθρωπο:

http://www.baber.com/used/used_laptops/ibmthinkpad600e-2645-4BU.htm

Πάντως σε πολλά φόρα, στο section των αγγελιών υπάρχει κανονισμός που λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται η τιμή και ξεκάθαρα, αλλιώς η αγγελία θα σβήνεται.
Μήπως να το εφαρμόζαμε κι εμείς?

ΤΟ 600Ε ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ.
ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕΡΦΑΡΑ ΣΤΟ INTERNET (ME DSL ΣΥΝΔΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕMULE.

ΦΙΛΕ ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΜΗ
(ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ.
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΑΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΜΕ ΑΡΧΙΖΑΤΕ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ.

Ειλικρινά συγγνώμη... Με τον τρόπο που είχε γραφεί η αγγελία παρεξήγησα και μάλιστα θύμωσα... Κατόπιν το έσβησα πριν ακόμα απαντήσουν οι επόμενοι... Τώρα μόνο να απολογηθώ μπορώ....

Απάντηση: Re: IBM THINKPAD 600E

chris457 said:
ΦΙΛΕ ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΜΗ
(ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ.
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΑΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΜΕ ΑΡΧΙΖΑΤΕ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ.

Φίλε μου δε τίθεται θέμα. Αυτά που έγραψα δεν αφορούν τη δική σου αγγελία. Απλά μου δόθηκε η ευκαιρία να προτείνω κάτι στην ομάδα της διαχείρισης με αφορμή την αγγελία σου.

Και να είσαι βέβαιος ότι δε πρόκειται ποτέ κάποιος να σε άρχιζε στα χαστούκια αν έβαζες μια τιμή (σε λογικά πλαίσια).

Ελεύθερη αγορά έχουμε.

Re: ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ/-IBM THINKPAD 600E

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ( Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ.) Screen size: 13.3 inches # Screen max resolution: 1024x768 # Screen type description: TFT # 56.6 Kbps modem # I/O Connectors / Ports: * 2 PCMCIA slots * Parallel port: EPP/ECP * Serial port: 9-pin 16550 * AC adapter jack * External Monitor port * Infrared * USB port * PS/2 port for external Keyboard/mouse/numpad * Line in (stereo) * Line out (stereo) * Speakers (stereo) / headphone jack, Volume control (dial) # Plug and play support: Yes (PCMCIA)

CPU-Pii 366 MHZ
MNHMH - 300 MB
HARD DISK- 20 GIGA
DVD-ROM
modem 56k
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ USB DVD+/- RW 4X
USB ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
και usb flash memory 128 mb.

TIMH : 220 EYRΩ.