Ηχεία 5.1 για Home Cinema

serafeim

New member
25 September 2007
31
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σε όλους

Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω 5.1 ηχεία για ένα χώρο 40τμ.
Χωρίς να έχω πολλές απαιτήσεις σε μουσική και ταινίες θα ήθελα να δώσω λιγότερα από 650ευρώ.
Μέχρι αυτά που είδα και μου άρεσαν είναι:
1) Canton Movie 150 QX
http://www.canton.gr/gr-produktdetail-movie-movie150qx.htm

2) Harman Kardon HKTS 11
http://www.harmankardon.com/specifi...age=ENG&cat=HCS&ser=&prod=HKTS 11/230&sType=C

3) Pioneer S-V70-IV
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/99/161/S-V70-IV/index.html

Θα ήθελα, αν γνωρίζετε, να μου πείτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους ποια είναι καλύτερα και εάν έχετε ακούσει κάποιο από τα τρία να παίζει.
Ξέρετε επίσης που μπορώ να βρω στημένα για να ακούσω κανένα από αυτά?
Βοηθήστε γιατί χανόμαστε...:violent-smiley-011:
Ευχαριστώ

Δυστυχώς δεν έχω ακούσει κάποιο απο τα ηχεία που λές.Πάντως στην αναζήτησή σου και στην τελική επιλογή σου ανάμεσα σε αυτά τα τρία, σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο ενισχυτής που έχεις γιά να τα οδηγήσει,και μην ξεχνάς ότι 40 τ.μ δεν είναι και λίγα.
Ποιός θα είναι;

Παρακαλώ κι εγώ θα ήθελα μια γνώμη για ενισχυτή.
Τα ηχεία μου είναι όλα b&w (από διάφορες σειρές) αλλά τα οδηγεί ένας φτηνός κ παμπάλαιος Technics dx950 (απ'τους πρώτους ενισχυτές που υποστήριζαν DD/DTS). Δεν είμαι ευχαριστημένος απ'το αποτέλεσμα στις ταινίες. Πολύ βαβούρα, ο ήχος μπουκωμένος κ δεν διακρίνω καθαρά τα κανάλια. Μ' έναν καινούργιο ενισχυτή θα δω μεγάλη διαφορά;;;

Ευχαριστώ..

Απάντηση: Re: Ηχεία 5.1 για Home Cinema

Σκέφτομαι να πάρω τον Onkyo 605 για τα νέα φορμα αλλά θα ήθελα και εδώ την άποψη σου/σας.

....είναι γνωστές οι θέσεις μου γιά τους νέους ONKYO...γιά εμένα και εφόσων διαθέτεις τα χρήματα πρέπει να τους δείς πολύ σοβαρά ..η μάλλον να τους ακούσεις πρώτα.Στην συνέχεια θεωρώ ότι θα σε κερδίσουν.

Απάντηση: Re: Ηχεία 5.1 για Home Cinema

Παρακαλώ κι εγώ θα ήθελα μια γνώμη για ενισχυτή.
Τα ηχεία μου είναι όλα b&w (από διάφορες σειρές) αλλά τα οδηγεί ένας φτηνός κ παμπάλαιος Technics dx950 (απ'τους πρώτους ενισχυτές που υποστήριζαν DD/DTS). Δεν είμαι ευχαριστημένος απ'το αποτέλεσμα στις ταινίες. Πολύ βαβούρα, ο ήχος μπουκωμένος κ δεν διακρίνω καθαρά τα κανάλια. Μ' έναν καινούργιο ενισχυτή θα δω μεγάλη διαφορά;;;

Ευχαριστώ..

Σίγουρα και θα δείς...προχώρα.
Παρακαλώ πολύ επειδή τα 2 τελευταία μηνύματα αν και απάντησα δεν είναι εντός θέματος, ας συνεχίσουμε την κουβέντα επι του θέματος, σεβόμενοι και τον συντάκτη του......
Μπορείτε εαν θέλετε να ανοίξετε ξεχωριστά θέματα γιά τους ενισχυτές που ρωτάτε..
Σας ευχαριστώ πολύ.

Τελικά έχει ακούσει κανείς τα παραπάνω ηχεία?
Ποια θεωρείτε ότι θα έπαιζαν καλύτερα με τον Onkyo 605?
Αν έχετε κάποιο άλλο σετ ηχείων που να έιναι στα μεγέθη των παραπάνω, παρακαλώ να το προτείνετε.

Ευχαριστώ

Ούτε εγώ έχω ακούσει κάποιο απο τα παραπάνω ηχεία αλλά θα σου έλεγα να βάλεις στην λίστα των υποψηφίων και τα Plasma της Crystal Audio (μπορείς να τα βρείς 500 Ευρώ).

Τα έχω εδώ και κανα τρίμηνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.