ΗΧΕΙΑ 5.1 ΓΙΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ?

notist

Senior Member
12 August 2009
593
Καλημέρα σας.Ερώτηση στάνταρ πολλές φορές από φίλους στο φόρουμ.Διάβασα σχετικά πόστ αλλά δεν βρήκα κάποιον με τον δικό μου ενισχυτή.Λοιπόν τα δεδομένα έχουν ως εξής.Έχω έναν MARANTZ SR 6200 που αντικαταστάθηκε στο σαλόνι από ένα DENON με εισόδους που ήθελα HDMI,για την διαχείριση των συσκευών μου.Επειδή δεν θέλω τέτοιες εποχές να τον σκοτώσω,αποφάσισα να τον πάω στο υπνοδωμάτιο,αλλά δεν έχω ηχεία,και θέλω τις γνώμες σας.Επίσης τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 200 ευρώ.

Δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω κάτι αξιοπρεπές με αυτά τα χρήματα,από απόδοση ήχου,να τα οδηγήσει αυτός ο ενισχυτής,και πάντα σε συνάρτηση ότι θα παίζουν στο υπνοδωμάτιο των 15 τετραγωνικών.Έχω διαβάσει για σειρές της KEF της Tannoy αλλά δεν έχω ιδέα από τιμές.Αν έχετε να μου προτείνετε,να μου δώσετε καμιά ιδέα.Ευχαριστώ πολύ.

Βρήκα τα JBL Simply Cinema SCS 200.5 στα 200 ευρώ στο Puplic.Τι λέτε αξίζουν από ήχο?Με τον marantz 6200 που έχω θα ταιριάξουν?Ευχαριστώ.

Επειδή βλέπω ότι σε αυτά τα χρήματα δεν βλέπω φως,είπα να ανέβω λίγο.Έχω βρει τα Tannoy SFX 5.1 καινούργια από ebay.co.uk και amazon.co.uk σε πολύ καλή τιμή,και λέω να τα χτυπήσω.Μου αρέσουν αισθητικά πολύ,αλλά ένας λόγος παραπάνω είναι ότι έχω στο σαλόνι όλη τη σειρά Tannoy sencis dc.Με τον Marantz θα ταιριάξουν οκ?

Καλημέρα.Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό,ψάξιμο και ζαλάδα σχετικά με ένα σετ 5.1 που θέλω να πάρω.Για να μην ζαλίζω με τα ίδια και τα ίδια,έχω καταλήξει σε 3 σετ,και θα ήθελα την γνώμη σας,αν κάποιος τα έχει,η τα συστήνει.

1)KEF HT 1005.2
2)CANTON Movie 80 cx
3)TANNOY EFX 5.1 το προηγούμενο μοντέλο.

Ξέχασα να πω ότι θα τα ταιριάξω με ένα marantz sr 6200.Ευχαριστώ πολύ.