Ηχεια AudioSpectrum SEAS TLs

Budda

Supreme Member
2 February 2009
3,734
Orc Village(Λουτσα)
Σας χαιρετω ολους,και σας ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια σας(ναι ενημερωθηκα για πολλα ψαχνοντας στο φορουμ μερες τωρα)

Αρχικα θα πρεπει να σας πω οτι ειμαι εντελως ασχετος με το αντικειμενο,η τελευταια μου επαφη με το θεμα οικιακος κινηματογραφος(?) ηταν το 1993 οπου και αγορασα τυφλα μια τηλεοραση Σαλορα ενα ενισχυτη JVC και ενα ζευγος ηχεια AudioSpectrum SEAS TLs.
Προσφατα αποφασισα να αναβαθμιστω παρασυρομενος απο ενα μελος σας (Th3L0st),ετσι βρεθηκα σημερα να εχω μια SONY 46W4000 (εκεινος πηρε μια κορεατικη LuckyGoldastar) εναν Denon1909 (εκεινος πηρε RX-V663) .
Το θεμα που θελω την βοηθεια σας ειναι το ζευγος ηχειων το οποιο εχω μπροστα AudioSpectrum SEAS TLs για τα οποια περαν της εξωτερικης τους μετριας φθορας ειναι και παιζουν ΟΚ,αλλα δεν Ξερω καθολου χαρακτηριστικα και δεν μπορεσα να βρω και στο διαδικτυο,το μονο που βρηκα ηταν η εταιρια Seas.no αλλα δεν βοηθησε πολυ ,αν καποιος γνωριζει κατι η εστω ξερει που ειναι η ελληνικη αντιπροσωπεια (το σιτε λεει μονο Ολανδια) θα με βοηθουσε πολυ

Ευχαριστω πολυ

Κάνε ένα τηλέφωνο στο 210-2405111 Spectrum electronics και ζήτα πληροφορίες. Για ένα τέτοιο discontinued model μόνο ο κ. Γ. Πετρόπουλος θα σε διαφωτίσει!
Για ενημερωση η SEAS δεν ειναι μοντελο αλλα η Νορβηγικη εταιρια μεγαφωνων που προμηθευει την Audio Spectrum.-bye-

Ευχαριστω για το τηλεφωνο θα παρω αμεσως,οσο για το SEAS αυτο γραφει το ταμπελακι του ηχειου στην προσοψη ,σε ευχαριστω

Ευχαριστω για το τηλεφωνο θα παρω αμεσως,οσο για το SEAS αυτο γραφει το ταμπελακι του ηχειου στην προσοψη ,σε ευχαριστω
Ναι, αισθανονται υπερηφανοι(και δικαια) για τα μεγαφωνα τους.:grinning-smiley-043

παντως ηχητικα ειναι ενα πολυ αξιολογο ηχειο, γραμμης μεταφορας, που βαζει κατω πολλα συγχρονα.
Η σειρα TLS συνεχιστηκε μετα, με τα ARTEMIS, ATHENA, HERMES κ.λπ.