Φανταζομαι πως πρεπει να εχω μπαρμπα τον μαγαζατορα για να τα παρω σπιτι μου αλλιως δεν εξηγειται τετοια οικειοτητα!
είναι η αλήθεια οτι δεν ειναι τόσο εύκολο
σε μεγάλα μαγαζιά τύπου Κωτσόβολο κλπ σιγουρα οχι (εκτός και αν εχεις μπάρμπα τον Κωτσόβολο).
στα εξειδικευμένα μαγαζιά όπου θα βρεις άλλωστε και τα ηχεία που σου έχουν προταθεί, είναι πιο εφικτά τα πράγματα αλλά και πάλι δύσκολα αν σκάσεις από το πουθενά.
Δες φίλε, το πράγμα δεν θέλει βιασύνη. Φτιάξε καταρχήν ενα short list με τα ηχεία που θεωρητικά, βάσει κάποιον κριτηρίων σου, θα μπορούσαν να σου ταιριάξουν.
Στην συνέχεια πάρε τηλέφωνα να δεις τι υπάρχει προς ακρόαση καταρχήν στα μαγαζιά του κύκλου. Η short list θα μικρύνει και άλλο
Αφιέρωσε κάποια απογεύματα χωρίς να κουβαλάς ενισχυτή για ένα πρώτο άκουσμα. Το κατάστημα για να σου πουλήσει αυτό που πας να ακούσεις θα έχει φροντίσει να τα έχει ματσάρει με εναν ενισχυτή που τους κάθετε καλά άρα θα ακούσεις καταρχήν ότι καλύτερο μπορεί να δώσει το ηχείο. Αν το οργανώσεις πιο πριν με μερικά τηλέφωνα και ραντεβού θα μπορέσεις σε 1 - 2 ημέρες να ακούσεις τα ηχεία της μειωμένης short list. Στο τέλος των ακροάσεων θα έχεις διαμορφώσει μια ακόμα μικρότερη short list με τα 2 -3 ηχεία που σου άρεσαν περισσότερο.
Στην συνέχεια επαναληπτική ακρόαση των 2-3 ηχείων με τον ενισχυτή σου αυτή την φορά.
Οποιο ηχείο σου αρέσει περισσότερο πήγαινε στον μαγαζάτορα νέτα σκέτα και πες του, φίλε ακουσα αυτά τα ηχεία και τα δικά σου μου αρεσαν περισσότερο. Πρότεινέ μου έναν τρόπο να τα ακούσω στο χώρο μου. Πιστευω θα μπορέσει να βρεθεί ένας τρόπος.