Ηχεία Cary Silver Oak Model 1

Status
Not open for further replies.

nper

New member
19 June 2006
47
Πωλούνται ηχεία Cary Silver Oak Model 1.
Είναι το νέο μοντέλο, κλειστής καμπίνας, με τα 2 γούφερ Excel και το κορυφαίο tweeter Millenium της SEAS. Τα ηχεία είναι πολύ εύκολα στην οδήγησή τους, με ευαισθησία 88db και αντίσταση 8 Ohm

Τα ηχεία είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η τιμή τους είναι 2.200 από 6000 που κόστιζαν.

Διαστάσεις: 110 x 22 x 28 εκ

Τα ηχεία είναι σχεδίαση του Dennis Had της CARY και έχουν πολύ προσεγμένο crossover, με σπέσιαλ υλικά (πηνία αέρος & πυκνωτές ελαίου) και δέχονται αποκλειστικά μονοκαλωδίωση

Τηλ. επικοινωνίας: 6943299303

model1silkwood.jpg

http://www.upscaleaudio.com/products/specials/loudspeakers-specials.html

Kαλημέρα,

kokar όχι δεν είναι αυτά που ανέβασες.

Μια φωτό των δικών μου:

IMAG0303.jpg

και μία πιό καλή (όχι το δικό μου ζευγάρι αλλά πανομοιότυπα)

1285083720.jpg

Στα 2000 ευρώ. Τιμή πακέτου με τον Symphonic Line στα 2800 κ δώρο ο ενισχυτής ακουστικών που υπάρχει επίσης σε αγγελία

Μία φωτό ακόμα κοντινή που φαίνεται το tweeter και η ποιότητα του φινιρίσματος. Δεν υπάρχει καμμία γρατσουνιά/αμυχή στους καπλαμάδες.

IMAG0315.jpg

Και δύο σύνδεσμοι, εδώ και εδώ που φαίνεται το κόστος των εξαιρετικών μονάδων της SEAS

Η ηχητική "ταυτότητα" του ηχείου, στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον (και με τα δικά μου μηχανήματα), περιλαμβάνει σωστό μέγεθος/όγκο χαμηλού, υπερ-επάρκεια πληροφορίας/φυσικότητα/καθαρότητα μεσαία και ψηλά και μεγάλη ηχητική σκηνή. Η καμπίνα είναι κλειστού τύπου οπότε δεν θα προβληματίσει και η τοποθέτηση κοντά σε πίσω τοίχους.

Στα 1500 , δεκτή επίσης ανταλλαγή + διαφορά με φθηνότερα ηχεία βάσης

Συγνώμη που παρεμβαίνω στην αγγελία σας, όμως θεωρώ ότι είναι κρίμα να κατεβάζετε συνεχώς την τιμή, ιδιαίτερα εάν απλώς, στα πλαίσια του χόμπυ, θέλετε να αλλάξετε τα μηχανήματα σας... Το λέω, γιατί όλη αυτή η απώλεια χρημάτων, στο κυνήγι μίας- στην πραγματικότητα- ουτοπίας, είναι ακόμη περισσότερο οδυνηρή στην εποχή μας...

Ο διαχειριστής ας κρίνει για το σβήσιμο του παρόντος off topic...

συμφωνώ με τον Δημοκηδή.

Επιπροσθέτως να σημειώσω κάτι που ίσως να μη γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής: Το ηχείο έχει μονάδες που φοράνε διάφορα άλλα γνωστότερα ηχεία, όπως ο Αιολος της Audio Spectrum ή κάποιες ακριβές σειρές της Jamo, παίζει όμως πολύ διαφορετικά από τα προαναφερθέντα, με ήχο μαλακό και μεγάλο στις διαστάσεις του.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αξίζουν μια ακρόαση αν κάποιος θέλει να δώσει αυτά τα λεφτά σήμερα για ηχείο.

Το είχα ακούσει στον αντιπρόσωπο με ενισχυτικά της CAT.

Συγνώμη που παρεμβαίνω στην αγγελία σας, όμως θεωρώ ότι είναι κρίμα να κατεβάζετε συνεχώς την τιμή, ιδιαίτερα εάν απλώς, στα πλαίσια του χόμπυ, θέλετε να αλλάξετε τα μηχανήματα σας... Το λέω, γιατί όλη αυτή η απώλεια χρημάτων, στο κυνήγι μίας- στην πραγματικότητα- ουτοπίας, είναι ακόμη περισσότερο οδυνηρή στην εποχή μας...

Ο διαχειριστής ας κρίνει για το σβήσιμο του παρόντος off topic...

Δημοκηδή δεν έχετε άδικο... Τί έχουν τραβήξει κι αυτά τα έρ(η)μα τα στερεοφωνικά ε??? :)

Εύχομαι Καλή Χρονιά

Παρακαλώ η αγγελία να κλείσει

Status
Not open for further replies.