Ηχεία δαπέδου 400-600 ευρώ

Αφού έκανες την αρχή και κολλησες δε σε κόβω να ξεκολλάς. Το χόμπι μας είναι αρρώστια, αλλά ωραία αρρώστια. Με γειές τα νέα σου ηχεία και καλό ψάξιμο για το dac σου.

Μάλλον το DAC μένει για αργότερα. Πήρα αρκετά πράγματα μαζεμένα, τώρα θέλω μόνο να τα ευχαριστηθώ, και κυρίως τα ηχεία :)

Καλλοακουστα τα καινουρια ηχεια, ελπιζω σιγα σιγα να στρωνουν. Βγαζουν ωραιο ηχο αναλυτικο και γεματο, ετυχε να τα εχω ακουσει σε ενα καταστημα και μου αρεσαν. Και το φινιρισμα τους επισης ειναι ωραιο.

Σ'ευχαριστώ Σταύρο, είμαι ξετρελαμένος, και εδώ σπίτι που τα έχω, παίζουν με έναν φθηνό Yamaha AV (RX-V359), ανυπομονώ να τα βάλω στον Sony μου :)
Έχουν δρόμο ακόμα, 4-5 ώρες έχουν παίξει

Καλημέρα παιδιά.

Καλές ακροάσεις Nickbmw. Διάβαζα το thread και εκεί που λέγαμε για τα BX5....βλέπω από κάτω στις φωτογραφίες άλλο ηχείο... Ψάρωσα.

Αν διάβασες το thread μου εγώ ήμουν ανάμεσα στα 2050i και τα BX5. Tα άκουσα μαζί και τελικά για τα δικά μου αφτιά και τις μουσικές που ακούω, κατέληξα στα 2050i.
Έχουν αρκετές διαφορές στο άκουσμα. Παίζουν ρόλο ίσως ακόμα και τα διαφορετικά υλικά για παράδειγμα στα τουίτερ που έχουν.

Και εγώ τώρα τα στρώνω και ετοιμάζομαι να αλλάξω καλώδια ηχείων και interconnects. Αλλά όχι τίποτα πολύ ακριβό.

Να πω επίσης γενικά, για το θέμα της Cosmodata, επειδή είναι και ένα κομμάτι της δουλειάς μου,
πως αν η ηλεκτρονική συναλλαγή γίνει δεν μπορεί ο έμπορος να την ακυρώσει με αυτή τη δικαιολογία.
Βέβαια αν τα βρει δύσκολα, και αν είναι πιο υποψιασμένος μπορεί να επικαλεστεί αρχικά έλλειψη διαθεσιμότητας.
Μετά ίσως σου πει ότι θα τα έχει σε 6 μήνες οπότε να την ακυρώσεις μόνος σου.

Καλά μουσικά ταξίδια λοιπόν!

Σ'ευχαριστώ Λευτέρη.
Και τα 2050i δεν ήταν άσχημα, απλά μου άρεσε πιο πολύ το BX5, το BX6 έχει τον ίδιο χαρακτήρα με το BX5 απλά είναι πιο γεμάτο (λογικό, έχει μεγαλύτερες και πιο πολλές μονάδες)
Τι μουσική ακούς;

Δεν ξέρω πόσο στρώσιμο θέλουν ακόμα, αλλά τώρα που αρχίζω και τα γκαζώνω ελαφρως, μπορώ να πω ότι το ηχείο κατεβαίνει όσο χαμηλά ζητήσει το τραγούδι και δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη για sub :D

Δεν ξέρω πόσο στρώσιμο θέλουν ακόμα, αλλά τώρα που αρχίζω και τα γκαζώνω ελαφρως, μπορώ να πω ότι το ηχείο κατεβαίνει όσο χαμηλά ζητήσει το τραγούδι και δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη για sub :D

Οπότε σου μένουν λεφτά για το dac...