Ηχεία Eltax

Για να μην ανοιγουμε threads ρωταω κι εγω ελπιζοντας να βρεθει ανταποκριση αν εχει κανεις ή αν εχει αποψη για τα συγκεκριμενα (Eltax experience 5.0). Με εναν VSX-520 σε ενα χωρο 13-14 m2 ειναι ok?

Εγώ τα είχα πάρει αρκετά ακριβότερα πριν από αρκετούς μήνες (μαζί με τον VSX-522) αλλά είχαν μαζί και woofer. Ειδίκα στις ταινίες (λόγω των μικρών περιφεριακών και του κεντρικού δεν έχουν πολύ μεγάλη ένταση αλλά για τιμή που έχουν τώρα είναι αρκετά καλά. Στη μουσική επειδή τα 2 front είναι δυνατότερα από τα υπόλοιπα κάπως καλύτερα. Αν σε ενδιάφερουν κυρίως ταινίες πάρε και το woofer αν όχι τώρα λίγο αργότερα. Ποιότητα πάντα για τα χρήματα καλή, αλλά όχι κατι το ιδιαίτερο. Εμένα βέβαια ο χώρος είναι διπλάσιος, τα πίσω ηχεία όμως είναι τοποθετημένα στο μέσο του δωματίου.

Αν σε ενδιαφέρουν δες και από εδώ http://www.etyt.gr/index.php/el/shop/home-cinema/home-cinema-5-0/experience-5-0-detail πρέπει να είναι η ελληνική αντιπροσωπεία.

Τα δοκίμασα και εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την σχέση απόδοσης προς τιμή. Τα πήρα στα 149 ευρώ, βλέποντας το λινκ που έβαλε ο crissoliva από πάνω, και μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων που γράφει στη σελίδα, επέλεξα το Electronet που ήταν κοντύτερα στη γειτονιά μου και έδωσα την παραγγελία μου εκεί, δείχνοντάς τους την προσφορά της etyt.

Ε ναι στην τιμή τους δύσκολα θα βρεις κάτι άλλο, τουλάχιστον για home cinema. Μόνο σε all-in-one σύστημα. Έγω δυστυχώς είχα δώσει αρκετά παραπάνω χρήματα τότε.

Πάντως όπως είπα και στον Microft, αν βλέπεις ταινίες πρόσθεσε και woofer όποτε μπορείς