Ηχεία εξωτερικού χώρου - YAMAHA NS-AW592

asvestomix

New member
4 March 2010
58
Πρόσφατα έπειτα από μια έρευνα που έκανα κατέληξα στα Yamaha NS-AW592 ως καταλληλότερα (οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση καλοδεχούμενη)
για να μπούν σε μια πέργκολα κοντά στη θάλασσα. Θα ήθελα την καθοδήγηση τον έμπειρων μελών του forum σχετικά με τον ενισχυτή που πρέπει να χρησιμοποιήσω. Έχω την εντύπωση διορθώστε με αν κάνω λάθος ότι δεν είναι και πολύ δύσκολα ηχεία και θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια οικονομική όσο γίνετε πρόταση για ενισχυτή. Θα προτιμούσα 4κάναλο ενισχυτή διότι ίσος στο μέλλον τοποθετηθούν αλλα 2 ηχεία.

Αριστο ηχείο, εγώ τα χρησιμοποιώ για surround back σε εσωτερικό χώρο (μπορείς να τα δεις στην υπογραφή μου που είναι η παρουσίαση).

Προχώρα ανεπιφύλακτα.

Αριστο ηχείο, εγώ τα χρησιμοποιώ για surround back σε εσωτερικό χώρο (μπορείς να τα δεις στην υπογραφή μου που είναι η παρουσίαση).

Προχώρα ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστώ φίλε emperor και γω προς τα εκεί κλινω . είναι και σε καλή τιμή! Είναι δύσκολα ηχεία; θα έχω πρόβλημα με φθηνό ενισχυτή?

Δεν νομίζω, μια χαρά δυνατά παίζουν. Τώρα δεν είμαι τόσο του τεχνικού να γνωρίζω τι ειναι δύσκολο και εύκολο. Εγώ τα έχω με δεκαπέντε μέτρα καλώδιο 12awg και σε εντάσεις έως και 100db ειναι σούπερ. Πριν τα πάρω κοίταξα και εντυπώσεις άλλων κατόχων και είχανε όλοι ευχαριστημένοι. Εννοείτε, κανένα από αυτά δεν έχει ιδιαίτερα καλές χαμηλές.

Με 50 w στα 8 ohm θα παιζουν σωστά τα ηχεία; ξέρω ότι λένε 150 w RMS απλα η απορία μου είναι αν θα παιζουν σωστά σε μέτρια ένταση

Last edited: