ΗΧΕΙΑ για AV

paoki

Established Member
16 June 2007
129
Αθήνα
Καλησπέρα παιδιά

Μετά την αγορά της τηλεόρασης (46W3000), καθώς και του AV (LX60) παίρνει σειρά και η αγορά των ηχείων. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και φυσικά να ζητήσω την επιείκειά σας πάνω στο θέμα γιατί δεν το κατέχω καλά (έως καθόλου). Η ακρόαση θα είναι κυρίως για τις ταινίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να ακούω και μουσική που και που, χωρίς όμως να θεωρούμαι Audiophile. Ξέρω πολύ καλά ότι θα μου πείτε για budget, αλλά αυτό είναι κάτι το σχετικό και συζητήσιμο. Τι θέλω να πώ με αυτό. Αν λάβουμε υπόψιν ότι με 1000 ευρώ πχ παίρνεις ένα καλό (πολύ καλό για άλλους) σύστημα 5.1 και με το αντίστοιχο ποσό 2 ηχεία βάσης που φυσικά υπερτερούν κατα πολύ σε ακρόαση μουσικής, τότε (όπως όλοι λέτε) προτιμώ να χτίσω το σύστημά μου με τα 2 ηχεία πρώτα και να το συμπληρώσω αργότερα με κάποια άλλα που δένουν καλύτερα (ήδη έχω 5 δορυφόρους που μπορούν να βοηθήσουν στην μεταβατική κατάσταση). Επίσης αν δεν πάω σε ολοκληρωμένο με το Sub τι προτείνετε (χρειάζεται και αν ναι ποιό)? Ξέρω ότι Sky is the limit γι αυτό το θέμα, αλλά η τιμή που ανέφερα πιο πάνω είναι ενδεικτική του τι μπορώ να διαθέσω αυτή την στιγμή (πάντα με την λογική ότι αργότερα θα μπορώ περισσότερα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω γνώμες/προτάσεις καθώς και ερωτήσεις πάνω σε πράγματα που θα βοηθούσαν να με βοηθήσετε (lol). :grinning-smiley-043