ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ...ΦΤΩΧΟ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟ!!!

gike

Established Member
19 December 2008
120
Αρτα
Καλησπερα στην παρεα του club!Αν και νεος εδω,παρακολουθω περιπου ενα χρονο τα διαφορα θεματα που συζητουνται στο forum.Πραγματικα οι αποψεις που ανταλλασωνται εχουν πολυ ενδιαφερων και θα συμετειχα νωριτερα αν η σχεση μου με το πληκτρολογιο δεν ηταν...κακη ως πολυ κακη!Θα ηθελα την βοηθεια σας στο θεμα των ηχειων.Προκειται μετα τις γιορτες να μετακομησω σε ενα μικρο δυαρακι που δεν το εχω βρει ακομη!Οποτε το χωρο δεν το γνωριζουμε,αλλα μπορουμε στο περιπου να τον υποθεσουμε... Μαζι μου θα ειναι και η μελλουσα κυρια,οποτε καταλαβαινετε οτι η αγορα πρεπει να γινει αμεσα πριν τα χρηματα γινουν κουρτινες και σεμεδακια!!!Ο ενησχυτης που θα τα οδηγει προς το παρον ειναι ο YAMAHA RX V440,μεχρι να παρουμε την προικα και αγορασουμε τον H/K 255!Τα χρηματα λιγα,ταβανι τα 650 ευρω.Player εχω το PS3.Δεν με ενδιαφερει η ενταση αλλα θελω να ακουω και λιγη μουσικουλα.Ακουσματα απο τη δεκαετια του 80 κυριως pop,αλλα και κανενα Ελληνικο σουξεδακι.Σκεφτομουν μετα απο πολυ διαβασμα εδω τα CRYSTAL AUDIO PLASMA,αλλα ισως δεν ειναι καλα στη μουσικη.Δευτερη σκεψη τα WHARFEDALE DIAMOND 8.2 με το κεντρικο τους και αργοτερα ενα sub.Εκτος ομως του οτι ξεφευγω οικονομικα,με προβληματιζει και η χαμηλη τους ευαισθησια.Δεδομενου οτι εδω στην επαρχια δεν μπορω να ακουσω στημενα ηχεια καπου,θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το παρακατω set-up:4 ROISTER EMPHASIS 5 και το αντιστοιχο κεντρικο και το ROISTER PB 150 για sub η ακομα καλυτερα το YAMAHA YST 515.Θεωρειτε οτι θα ειναι καλυτερα στη μουσικη απο τα CRYSTAL AUDIO PLASMA?Περιμενω τις αποψεις σας και σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπερα στην παρεα του club!Αν και νεος εδω,παρακολουθω περιπου ενα χρονο τα διαφορα θεματα που συζητουνται στο forum.Πραγματικα οι αποψεις που ανταλλασωνται εχουν πολυ ενδιαφερων και θα συμετειχα νωριτερα αν η σχεση μου με το πληκτρολογιο δεν ηταν...κακη ως πολυ κακη!Θα ηθελα την βοηθεια σας στο θεμα των ηχειων.Προκειται μετα τις γιορτες να μετακομησω σε ενα μικρο δυαρακι που δεν το εχω βρει ακομη!Οποτε το χωρο δεν το γνωριζουμε,αλλα μπορουμε στο περιπου να τον υποθεσουμε... Μαζι μου θα ειναι και η μελλουσα κυρια,οποτε καταλαβαινετε οτι η αγορα πρεπει να γινει αμεσα πριν τα χρηματα γινουν κουρτινες και σεμεδακια!!!Ο ενησχυτης που θα τα οδηγει προς το παρον ειναι ο YAMAHA RX V440,μεχρι να παρουμε την προικα και αγορασουμε τον H/K 255!Τα χρηματα λιγα,ταβανι τα 650 ευρω.Player εχω το PS3.Δεν με ενδιαφερει η ενταση αλλα θελω να ακουω και λιγη μουσικουλα.Ακουσματα απο τη δεκαετια του 80 κυριως pop,αλλα και κανενα Ελληνικο σουξεδακι.Σκεφτομουν μετα απο πολυ διαβασμα εδω τα CRYSTAL AUDIO PLASMA,αλλα ισως δεν ειναι καλα στη μουσικη.Δευτερη σκεψη τα WHARFEDALE DIAMOND 8.2 με το κεντρικο τους και αργοτερα ενα sub.Εκτος ομως του οτι ξεφευγω οικονομικα,με προβληματιζει και η χαμηλη τους ευαισθησια.Δεδομενου οτι εδω στην επαρχια δεν μπορω να ακουσω στημενα ηχεια καπου,θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το παρακατω set-up:4 ROISTER EMPHASIS 5 και το αντιστοιχο κεντρικο και το ROISTER PB 150 για sub η ακομα καλυτερα το YAMAHA YST 515.Θεωρειτε οτι θα ειναι καλυτερα στη μουσικη απο τα CRYSTAL AUDIO PLASMA?Περιμενω τις αποψεις σας και σας ευχαριστω προκαταβολικα.
Απο τα παραπανω που αναφερεις εχω το σαμπακι της yamaha
Aπλα κορυφαιο για τα λεφτα του"260" πριν ενα χρονο.Ειναι και μουσικο :a0210:

Παιδια κανεις καποια γνωμη για τα ROISTER? Μου αρεσει το γεγονος οτι ειναι Ελληνικη εταιρεια και οτι κανει σοβαρη δουλεια.Δεν τα εχω ακουσει ομως.Θα ηθελα τις αποψεις σας.

τα emfasis έχουν εκπληκτικό desing, αλλά εγώ που ρώτησα εδώ πήρα απαντήσεις που σαφώς με κατευθύναν αλλού ...έχουν κάποια θέματα, δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω, κάνε ένα search το forum και θα βρεις .

ΤΟ ΣΑΜΠΑΚΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ.....ΤΟ ΕΧΩ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.....ΓΙΑ ΤΑ ROISTER ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ BOWERS & WILKINS...ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ Μ-1 ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΠ ΤΗΣ YAMAHA.....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ...

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις,εκανα search στο forum αλλα δυστυχως δε βρηκα κατι σχετικο για τα emphasis.Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει γιατι η ωρα της αγορας πλησιαζει!

Εχω την εντυπωση οτι τα Dali εχουν αρκετα χρηματα περισσοτερο απο το οριο μου.Εχω max 650 ευρω!

εχω ακουσει τα emphasis.για 380 ευρω ηχειο παιζει καλα γιαυτο που ειναι.δεν το ακουσα ομως πολυ ωρα ωστε να βγαλω συμπερασμα.απο εμφανιση δεν το συζηταμε το ηχειο ειναι αλλου.

αν θες να το ακουσεις το εχει η ηχοεκφραση για ακροαση.

Σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου φιλε FABIAWRC.Δυστυχως μενω επαρχια και δεν εχω τη δυνατοτητα να τα ακουσω.Θα ηθελα τη γνωμη σου σχετικα με τον ηχο που βγαζουν.Δεν με ενδιαφερουν οι σταθμες αλλα να εχουν γλυκο ηχο και να μη κουραζουν!Α... εχουμε και το ιδιο παθος για τη Fabia...

Εγώ έχω τα Crystal Audio Plasma Tower 4 μαζί με το sub των 10 ιντσών. Τα οδηγεί ένας YAMAHA RX-V659.
Τα ηχεία είναι άψογα για τα λεφτάκια τους και στην μουσική.
Με καλές ρυθμίσεις οι οποίες θα ταιριάζουν και στον χώρο σου πιστεύω να σε αφήσουν ευχαριστημένο, ιδίως όταν στρώσουν κιόλας.

Εχω την εντυπωση οτι τα Dali εχουν αρκετα χρηματα περισσοτερο απο το οριο μου.Εχω max 650 ευρω!

Υπαρχει η σειρα concept μια μικροτερη σειρα. Με 650 που διαθετεις νομιζω οτι μπορεις να παρεις το concept 6, κεντρικο και concept 1. Για ψαξε το λιγο.

Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες σας.Δεν ειχα συνδεση και δεν μπορουσα να απαντησω.Σκεφτωμαι να αγορασω ενα ζευγαρι emphasis 5 να δω αν μου αρεσει η αποδοση τους γιατι εδω δεν μπορω ουτε να τα δω,ποσο μαλλον να τα κουσω!Αν μου αρεσουν λεω μετα να παρω και τα υπολοιπα.