ηχεια για marantz pm325

jonnybkar

New member
12 May 2014
3
Παιδια καλησπερα. Εχω εδω και χρονια ενα ηχοσυστημα marantz pm325 μαζι με pickup,tuner και κασετα...Το μονο που μου λειπει ειναι ηχεια...Τα παλια ειχαν καει και τωρα ψαχνω για αλλαγη...Μηπως μπορει καποιος να μου προτεινει ενα ζευγαρι ηχεια καινουρια ή μεταχειρισμενα σε σχετικα οικονομικη τιμη;; Δεν χρειαζομαι τιποτα ιδιαιτερο,απλα να ακουω ενα βινυλιο που κ που....Ευχαριστω.

Μάλλον σε βάσης - βιβλιοθήκης πρέπει να κινηθείς. Σε χαμηλό budget έχουν ενδιαφέρον τα ακόλουθα: Cambridge Audio s30 (με αρκετό μπασάκι για τα λεφτά τους), dali zensor 1 (πολύ καθαρό ηχείο αλλά υπολείπεται λίγο χαμηλά), Q Acoustics 2020i, και αν ανέβεις λίγο σε φράγκα dali zensor 3 kai πολλά άλλα βέβαια. Όλα αυτά τα ανέφερα ενδεικτικά έτσι ώστε να έχεις μια ιδέα όταν πας να ακούσεις ηχεία που το θεωρώ το πιο σημαντικό...

Καλως ηρθες στο φορουμ (Γιαννη?)

Αν θελεις προσδιόρισε στο περιπου το ποσο που σκέφτεσαι να διαθέσεις, ετσι ωστε οι όποιες προτασεις να ειναι ρεαλιστικές.

Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις...! Σωστα το μαντεψες το ονομα! Εχω να διαθεσω 100-120 ευρω...Γι'αυτο το λογο κοιταω και για μεταχειρισμενα. Δεν ξερω αμα μπορω να παρω κατι αξιολογο με αυτα τα χρηματα αλλα δυστυχως δε μπορω να διαθεσω πιο πολλα. Δε με πειραζει να εχουν δυναμη τα ηχεια αν και αυτο μαλλον ο ενισχυτης το κρινει απλα θελω να ειναι σχετικα ποιοτικος ο ηχος που θα βγαζουν...

Last edited:
Στις αγγελιες μας εριξες καμια ματια? Ολο και κατι υπαρχει στο budget σου.

Επισης στην χρυση ευκαιρια, ειδα αυτο αλλα υπαρχουν και αλλα.

Στα μετ/σμενα εννοείτε ακούς πριν αγοράσεις.

Εχε στο νου σου οτι με ενα ενισχυτή 2x30 (τοσο νομιζω ειναι ο δικο σου) δεν πρόκειται να καλύψεις μεγάλους χωρους σε ψηλές στάθμες.

Δεν το χρειαζομαι για κατι ιδιαιτερο απλα να μπαινω σπιτι και να βαζω ενα δισκο να ακουω...Στις αγγελιες εριξα μια ματια αλλα επειδη ειμαι τελειως ασχετος ειπα να ρωτησω κιολας. Θα συνεχισω να ψαχνω βεβαια...Ευχαριστω για τη βοηθεια.