Γεια σας. Καταρχην να σας πω οτι δεν ειμαι ιδιαιτερα γνωστης της αγορας και γενικα δεν ξερω και παρα πολλα απο audio μιας και ασχολουμαι πιο πολυ με υπολογιστες. Εχω ενα δικαναλο συστημα με τον MF A1001 (περισσοτερα εδω:http://www.musicalfidelity.com/products/archived/a1001.html) και λεω να αλλαξω σιγα σιγα τα ηχεια μου (Mission 753 το αρχικο μοντελο). Ο χωρος ειναι 4χ9 και το συστημα ειναι στημενο στο στενο τοιχο γυρω στο 180 μεταξυ τους. Η θεση ακροασης ειναι γυρω στα 2,5 μετρα απο τα ηχεια. Το πατωμα ειναι μαυρο μωσαικο με χαλι και η μεγαλυτερη αποσταση που μπορει να παει η πλατη του ηχειου απο τον πισω τοιχο ειναι γυρω στους 30 ποντους.
Ακουω 70% jazz rock και τα υπολοιπα φωνες, κλασσικες και γενικα φυσικα οργανα (πιανα κλπ).
Εχω καιρο να βγω στην αγορα και δεν ξερω πια τι υπαρχει στην κατηγορια του ενισχυτη. Δεν μπορω να τον παρω παραμασχαλα λογω βαρους. Αν υπαρχει καποιος φιλος που εχει κατι αντιστοιχο ας μου δωσει μια κατευθυνση. Tον εχω ακουσει μονο με τα PROAC λογω αντιπροσωπειας και ηταν ζαχαρη. Σας ευχαριστω.
Ακουω 70% jazz rock και τα υπολοιπα φωνες, κλασσικες και γενικα φυσικα οργανα (πιανα κλπ).
Εχω καιρο να βγω στην αγορα και δεν ξερω πια τι υπαρχει στην κατηγορια του ενισχυτη. Δεν μπορω να τον παρω παραμασχαλα λογω βαρους. Αν υπαρχει καποιος φιλος που εχει κατι αντιστοιχο ας μου δωσει μια κατευθυνση. Tον εχω ακουσει μονο με τα PROAC λογω αντιπροσωπειας και ηταν ζαχαρη. Σας ευχαριστω.