Ηχεια για μουσική

marharet50

New member
26 October 2023
14
Θεσσαλονικη
Αποφασισα να κάνω αγορά ηχείων πάντα αυτό ενισχυμένα μόνο για μουσική. Θέλω να αποφύγω καλώδια και εγκαταστάσεις να είναι bluetooth. Να μπορώ επίσης να το μεταφέρω στο εξοχικό. Κοιτάζω ανάμεσα στα jbl Authentics 500 edifier 3000plus naim muso ακόμα ίσως και marshall woburn 3. Τι μπορείτε να προτείνεται

Τα Αuthentics 500 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Για ποιό λόγο όμως επιλέγεις αυτοενισχυόμενα ηχεία που σε περιορίζουν στις επιλογές σου ; Ακόμα και με τα αυτοενισχυόμενα ηχεία χρειάζεσαι ένα καλώδιο σύνδεσης στο καθένα για το ρεύμα τροφοδοσίας. Με τα παθητικά ηχεία πάλι χρειάζεσαι από ένα καλώδιο για να συνδεθούν με τον ενισχυτή. Οπότε δεν γλυτώνεις κάτι σε καλωδίωση.

Είναι για εντελώς διαφορετικές χρήσεις μεταξύ τους όλα αυτά. Εάν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ξέχνα τα lifestyle ηχεία όπως τα Marshall και τα JBL, ενώ εάν σε ενδιαφέρει και η στερεοφωνία, ξέχνα και το Naim Muso.
Edifier προσωπικά δεν θα διάλεγα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου ο ήχος τους, εδώ όμως είναι η μόνη περίπτωση που προσφέρει στερεοφωνία.

• Like
Reactions: billpeppas
Θέλω κάτι ανάμεσα στα παραπάνω που έγραψα και θα μπορούσα ίσως να θυσιάσω την στερεοφωνικά επίσης να έχει καλό μπασο

Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει να έχει HDMI είσοδο αφού έχεις άλλο σύστημα στην τηλεόραση ενώ κάνοντας λόγο για ευκολία στη μεταφορά, εννοείς και την φορητότητα; Άρα ηχείο με μπαταρία;

Από αυτού του τύπου τα ηχεία, θα σου πρότεινα να δεις τότε το Denon Home 350.
Αυτό γιατί εκτός του ότι παίζει πιο καθαρά για ηχείο του είδους του σε σχέση με άλλα αντίστοιχα ηχεία, έχει και μπάσο και στο οικοσύστημα που εντάσσεται υπάρχειν πληθωρα προϊόντων, σε περίπτωση που θα ήθελες στο μέλλον να επεκτείνεις το σύστημα με ζώνες.
Κοινώς σου δίνει περισσότερες επιλογές.

Εγγυημένο αυτό, το έχω δοκιμάσει και ακούσει κι όλας.

• Like
Reactions: AUDIOINSPECTOR
Εδώ ένα βίντεο, με το οποίο συμφωνώ στο πως παίζουν και τα τρία ηχεία της σειράς.

Εν ολίγοις, το 150 για χρήση background music (ή για surround μαζί με την αντίστοιχη ηχομπάρα) το 250 με περισσότερη φινέτσα από τα τρία στις μεσαίες και πιο δυνατό από το 150 παντού, και το 350 το πιο δυνατό από τα τρία με περισσότερο μπάσο αλλά με λίγο πιο recessed μεσαία σε σχέση με το 250 (λογικό αφού έχει μικρότερους midrange drivers).
Με το 350 θα μπορέσεις να έχεις και επαρκή ήχο σε απόσταση σε εξωτερικό χώρο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.