ηχεια για onkyo 608

gfoyris

New member
1 October 2010
14
ποια ηχεια ειναι καταλληλα για τον ενισχυτη αυτον ????ειμαι εντελως νεος στον χωρο και τελειως ασχετος ????ευχαριστω

Απάντηση: Re: ηχεια για onkyo 608

το εχω στο σαλονι 30τετραγωνικα το budget γυρω στο χιλιαρικο αλλα αν αξιζει και παραπανω με λιγη υπομονη και θελω να ακουω και μουσικη !συγνωμη αλλα αληθεια εχω μπλεχτει!! ψαχνω κατι που να βγαζει τις δυνατοτητες του ενισχυτη χωρις να ειναι υπερβολικο !!!!!!ευχαριστω

μια ερωτηση ακομα πιστευεις οτι τα crystal audio TX-T2-12-BL ειναι υπερβολικα για το μηχανημα μου????

τελικα εχω καταληξει σε 2 επιλογες roisterEMPHASIS25-25SUB και THX-10SUBT-BG TX-T2SE-BL THX-CT-BLA crystal audio
ποιες πιστευετε οτι ειναι οι διαφορες ?δυστηχως δεν εχω την ικανοτητα να ακουσω κανενα λογο επαρχιας !στην επιλογη crystal audio αλλα 2 ηχεια θα τα παρω αργοτερα .ευχαριστω

συμφωνω αλλα εδω κατω που μενω και λογο δουλειας ειναι δυσκολο να ανεβω αθηνα γιαυτο προσπαθω να βγαλω μια ακρη διαβαζοντας και κανοντας καποιες ερωτησεις σε ανθρωπους που ξερουν γνωριζοντας οτι δεν εχουν προσωπικο ωφελος παρα μονο την αγαπη τους για το θεμα!!!γιαυτο καθε αποψη ειναι ευπροσδεκτη και θα με βοηθησει στο να βγαλω μια ακρη εστω και απο μακρια ευχαριστω

Σε κάποιο πόλη εκεί κοντά δεν υπάρχει κανα μεγάλο κατάστημα με Ηλεκτρονικά ή ανάλογο μαγαζί;

ΤΑ Cr Audio δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τα "Έμφασις"...
μέρα με νύχτα σαν ήχο...ς και ποιότητα ίσως!

μενω στην νεαπολη λακωνιας απεναντι ακριβως απο τα κυθηρα και δεν υπαρχει τιποτα κοντα δυστηχως !!!(ελαφονησος αν εχετε ακουσει) μηπως θα μπορουσες να μου πεις ποια ειναι τα ποιο ποιοτικα και περιπου ποιες ειναι οι διαφορες?

Καλώς ήρθες κι εσύ στα προβλήματα της επαρχίας... κι εγώ μια από τα ίδια αντιμετώπισα.. πήρα κι εγώ το σετ TX-T2-SE με τον ίδιο ενισχυτή και ειναι ΑΨΟΓΑ. Δε νομίζω πως ήταν ΤΟΣΟ γουρούνι-στο-σακί, αφού διάβασα άπειρες κριτικές εδώ μέσα.. έχουν και τις πιστοπποιήσεις.. τί άλλο θες;

Ναι ξέρω, κι εγώ Λάκωνας είμαι.. πακέτο, είσαι μακρυά...
ούτε Σπάρτη θα βρεις τίποτα γμτ...

Το πολύ πολύ πας σύμφωνα με με την γνώμη κάποιων εδώ μέσα ή έρχεσαι Αθήνα και μένεις σε κανα συγγενή, lol !

Τι να πω, δίκοπο μαχαίρι...

αθηνα εχω σπιτη χρονο δεν εχω για ερευνα αγορας μαλλον θα παω στα σιγουρα στα crystal audio το θεμα μου ειναι τελικα ειναι οτι πιστευετε οτι αξιζουν τα λεφτα τους????

Το θέμα δεν είναι ΑΝ τα αξίζουν,
το θέμα είναι ότι υπάρχουν κι άλλα ηχεία που τα αξίζουν αλλά ίσως εν σου "ταιριαζουν"... στο αυτί σου!

Έλα μια Παρασκευή,
δοκίμασε το απόγευμα Ηχοέκφραση μερικά και το Σαββάτο πρωί στις Ωδές (παράδειγμα τα μαγαζιά έτσι; ) με ένα δικό σου cd (καλό θα ήταν)... και διάλεξε!

Απλά πες τους απο πριν ποια θα ετοιμάσουν και οτι θα έρθεις από επαρχία.

θα χάσεις μονάχα 1 μέρα...
Απλό!

gfoyris όχι απλά αξίζουν τα λεφτά τους τα crystal audio TX-T2-12-BL, αλλα πίστεψέ με θα σου φύγουν τα σαγόνια όταν τα ακούσεις σε συνδυασμό με τον onkyo που πήρες!

Δεν είναι τυχαίο ότι κορυφαία αγγλικά περιοδικά τα δίνουν ως recommended και value for money με σχόλια του τύπου "θα του έβαζα 6 στα 5 αστέρια αν μπορούσα για το value for money τους"

Εγώ δεν είμαι απλά ευχαριστημένος απ' την αγορά τους. Είμαι κατενθουσιασμένος.
Θα μπεις στο τρυπάκι να θες να ξαναδεις όλες τις ταινίες σου γιατί μέχρι τώρα απλά δεν άκουγες ήχο.

Μην μπεις καν στον κόπο να ακούσεις άλλα κατ' εμε. Το χρόνο σου θα χάσεις.