Ηχεία για σύστημα με HTPC

kiriakos

New member
9 February 2008
8
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επιλογή ηχείων που πρόκειται να συνδεθούν με ένα HTPC και σε έναν ενισχυτή KENWOOD. Σημαντικό ρόλο παίζει το μέγεθος (Θα προτιμούσα να είναι σε βάσεις στον τοίχο ). Απο πλευράς αισθητικής μου αρέσουν τα Pods και κάποια Mission, απο θέμα απόδοσης δεν έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Έχετε κάτι να προτείνετε ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα προτιμούσα να είναι μικρά σε μέγεθος διότι έχω λίγο πρόβλημα στο χώρο. Το ιδανικό θα ήταν να μπούν σε βάσεις τοίχου, γιαυτό ανέφερα τα pods ;h mission.

Καλησπέρα, έχω δει (δεν τα έχω ακούσει) τα Μ60ι ,κάνουν γιαυτό που θέλω ?

Δεν κατάλαβα αν θέλεις 5.1. Τα Chario Piccolo μου αρέσουν πάρα πολύ όμως έχουν τα διπλά λεφτά. Τα Podspeakers είναι καλά και ντιζαϊνάτα, αλλά κι αυτά δεν είναι πάνω από τον προϋπολογισμό;

Αν θέλεις δύο κανάλια, στα Chario πήγαινε στα Silhouette 100 ή 200. Και αν αργότερα θέλεις 5.1 μπορείς να προσθέσεις από τα Piccolo, έχουν την ίδια σχεδίαση και εμφανισιακά και σε θέμα μεγαφώνων. Αν το 5.1 δεν είναι άμεσος στόχος, δόσε κάτι παραπάνω για να πάρεις τα Silverette 100 ή 200 που είναι λίγο καλύτερα, αλλά έχε υπ'όψη σου ότι τα αντίστοιχα surround είναι πολύ ακριβότερα.

Στα δύο κανάλια το πρόβλημά μου με τα Pods είναι ότι το τρίδρομο (αυτό που μοιάζει να έχει ένα σαμπ κάτω από το σαλιγκάρι) δεν είναι δεμένο. Και τα μικρά δίδρομα χρειάζονται περισσότερο χαμηλό...

Συγνώμη για τη καθυστέρηση και δεύτερο συγνώμη διότι δεν ήμουν σαφής.
Δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν το 5.1. , θα ήθελα δύο μικρά στο μέγεθος ηχεία που να παίζουν καλά και να μην ξεπερνουν τα 600 euro.
Στο internet βρει κάποια ηχεία που μου ταιριάζουν στο "ματι" είναι μέσα στα χρήματα που διαθέτω αλλά δεν γνωρίζω κατα πόσον ταιριάζουν με αυτό που ψάχνω ? Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ήχο απλά θέλω να παίζουν αξιοπρεπώς. Εμφανισιακά μου αρέσουν τα B&W CM1 και Tannoy dc1.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.