Αυτοκαλωςορίζομαι στο forum μιας και γράφω για πρώτη φορά, αν και κατα καιρούς το παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Και για να μην κουράζω, μπαίνω κατ' ευθείαν στο θέμα.
Πρίν από περίπου 2 χρόνια αγόρασα τα ηχεία scs 260.5 της JBL και τώρα ήρθε η ευλογημένη τούτη ώρα (τότε όλο το budget μου πήγε για αγορά τηλεόρασης 40'') να αγοράσω επιτέλους έναν ραδιοενισχυτή. Μέχρι τώρα τα είχα συνδεδεμένα με ένα all in one σούπερ-ντούπερ dvd-player Philips της κακιάς ώρας.
Το ξέρω πως τα ηχεία δεν είναι ότι καλύτερο, μα για τα λεφτά τους είναι μια χαρά. Δεν έχω και το αυτί του audiophile hi-end-άκια οπότε και οι απαιτήσεις μου δεν είναι υψηλές.
Τον ενισχυτή θα τον χρησιμοποιήσω για να ακούω 50% μουσική και 50% ταινίες. Ποιόν από τους παρακάτω ενισχυτές προτείνεται για να τον συνδιάσω με τα παραπάνω ηχεία??
1. Harman Kardon AVR 155
2. Harman Kardon AVR 347
3. Yamaha RX-V 663
4. Pioneer VSX-818
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο γύρω στα 400 Ευρώ??
Sorry, για το κουραστικό post...περιμένω με αγωνία τις προτάσεις σας!
Και για να μην κουράζω, μπαίνω κατ' ευθείαν στο θέμα.
Πρίν από περίπου 2 χρόνια αγόρασα τα ηχεία scs 260.5 της JBL και τώρα ήρθε η ευλογημένη τούτη ώρα (τότε όλο το budget μου πήγε για αγορά τηλεόρασης 40'') να αγοράσω επιτέλους έναν ραδιοενισχυτή. Μέχρι τώρα τα είχα συνδεδεμένα με ένα all in one σούπερ-ντούπερ dvd-player Philips της κακιάς ώρας.
Το ξέρω πως τα ηχεία δεν είναι ότι καλύτερο, μα για τα λεφτά τους είναι μια χαρά. Δεν έχω και το αυτί του audiophile hi-end-άκια οπότε και οι απαιτήσεις μου δεν είναι υψηλές.
Τον ενισχυτή θα τον χρησιμοποιήσω για να ακούω 50% μουσική και 50% ταινίες. Ποιόν από τους παρακάτω ενισχυτές προτείνεται για να τον συνδιάσω με τα παραπάνω ηχεία??
1. Harman Kardon AVR 155
2. Harman Kardon AVR 347
3. Yamaha RX-V 663
4. Pioneer VSX-818
Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο γύρω στα 400 Ευρώ??
Sorry, για το κουραστικό post...περιμένω με αγωνία τις προτάσεις σας!