Ηχεία KEF

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
Εχεις κανένας ηχεία απο την παραπάνω εταιρία??Με ενδιαφέρει η σειρά 5005.2
http://www.kef.com/KHT/KHT5005/home.htm
Τι λέτε αξίζουν τα 2000Ε??Με ενδιαφέρει να ακούω και πολύ μουσική και όχι μονο για surround..
Στην αρχη είχα καταλήξει στα crystal autio..τα thx-3d12..Αυτα εχουν 1500..
Τι μου προτείνετε?

Κάποιος είχε γράψει παλιά ότι είναι ψιλοπροβληματική η εταιρεία (sell, service) στην Ελλάδα.
Για ψάξτο....

τωρα θα στήσω home cinema..ενισχυτης θα ειναι καποιος απο τους καινουργιους της pioneer,sony.yamaha i onkyo..1500-1700 θα πανε για ενισχυτη.,,(ποιον προτεινετε??)
Ο χώρος τώρα..μετρα πρεπει να δω ακριβως..9*10 περιπου ειναι το τετραγωνο μερος του σαλονιου που θα τοποθετηθουν..κανει Γ το σαλόνι..

:offtopic: 90 τμ μόνο το τετράγωνο μέρος του σαλονιού??? Πόσα τμ είναι όλο το σπίτι??? 500???!!!

Last edited:
:offtopic: 90 τμ μόνο το τετράγωνο μέρος του σαλονιού??? Πόσα τμ είναι όλο το σπίτι??? 500???!!!

ελα μεσα στην νύστα μπερδευτηκα.. 6*6 ειναι το τετράγωνο μέρος..

τωρα θα στήσω home cinema..ενισχυτης θα ειναι καποιος απο τους καινουργιους της pioneer,sony.yamaha i onkyo..1500-1700 θα πανε για ενισχυτη.,,(ποιον προτεινετε??)
Ο χώρος τώρα..6*6 περιπου ειναι το τετραγωνο μερος του σαλονιου που θα τοποθετηθουν..κανει Γ το σαλόνι..το συνολικο μήκος ειναι 12 μετρα

EDITED

ΟΚ. Για μια στιγμή νόμισα ότι ήσουν ανιψιός του Κόκκαλη. :p
Από απορία... πόσα τμ είναι όλο το σπίτι?

Για Denon δεν κοιτάς καν?

ΥΓ: Έγραψα και κάτι χρήσιμο... για να μην φάει delete το post μου. :p

Εχεις κανένας ηχεία απο την παραπάνω εταιρία??Με ενδιαφέρει η σειρά 5005.2
http://www.kef.com/KHT/KHT5005/home.htm
Τι λέτε αξίζουν τα 2000Ε??Με ενδιαφέρει να ακούω και πολύ μουσική και όχι μονο για surround..
Στην αρχη είχα καταλήξει στα crystal autio..τα thx-3d12..Αυτα εχουν 1500..
Τι μου προτείνετε?

Μα καλά έχουν καμμία σχέση αυτά τα ηχεία με τα Crystal Audio; Και κοστίζουν και ακριβώτερα!!!
Τι το συζητάς; Crystal Audio. Κλάσεις ανώτερα.

Στα crystal audio με βλέπω να καταλήγω..Τα εχει κανεις να μου πει εντυπώσεις??Κατι αντιστοιχο σε αυτη την τιμη και αποδοση με αυτα υπαρχει??Εχει ακουστει τπτ για καμια νεα σειρα που θα τα αντικαταστησει?