ηχεια laptop

dimitris84

AVClub Addicted Member
2 September 2006
1,552
Αθήνα
πως μπορω να απενεργοποιησω τα ηχεια απο το laptop μου? ακουω απο εξωτερικα ετσι και αλλιως..

ευχαριστω

Νομιζω οτι μολις "βυσματωσεις" τα εξωτερικα, αυτοματος δεν θα ακους απο αυτα του λαπτοπ.
(Αν καταλαβα καλα το ερωτημα σου.)

Ακου...Θα πάρεις μια καρφίτσα και θα την πιέσεις με δύναμη σε κάθε μία απο τις μικρές τρυπούλες που είναι πάνω απο τα ηχεία...Εαν το κάνεις αυτο για όλες, τοτε είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα απενεργοποιηθούν! :)

Πλακα κανω ε...Αυτο που είναι ο Ντινος νομίζω οτι ισχύει για ολα σχεδον τα laptop!

εχει χαλασει το βυσμα για τα ηχεια του laptop και ακομα και αν εχω συνδεδεμενα να εξωτερικα ηχεια , τα ηχεια του laptop εξακολουθουν να παιζουν ακομα και δεν απενεργοποιουνται

γι'αυτο θελω να τα απενεργοποιησω τελειως

Last edited:
dimitris ντροπη σου!!!! Πολυ παραπλανητικο το avatar σου... Συν του οτι δε δουλευει...

Δοκιμασες ολα τα sliders στο Ηχος/Control Panel? Μπας και κανενα κοψει τα ηχειακια;

θα δουλεψει συντομα το avatar..stay tuned..χαχαχα

εχω δοκιμασει απο εκει που λες αλλα δεν γινεται τπτ..δοκιμασα μπας εχει και καμι α επιλογη απο BIOS αλλα δεν εχει, ψαχνω και στο net αλλα μεχρι τωρα δεν βρηκα τπτ..

Ποιο laptop είναι? Αν είναι HP, IBM ή Fujitsu-Siemens μια και είμαστε service providers πες μου να σε βοηθήσω.

dimitris84 said:
πως μπορω να απενεργοποιησω τα ηχεια απο το laptop μου? ακουω απο εξωτερικα ετσι και αλλιως..

ευχαριστω

εάν έχουν κουμπί mute, χρησιμοποίησέ το!

το laptop ειναι packard bell easynote..

αμα πατησω το mute τοτε δεν βγαινει απο πουθενα ηχος..εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τζιφος

το laptop ειναι packard bell easynote..

αμα πατησω το mute τοτε δεν βγαινει απο πουθενα ηχος..εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τζιφος