Ηχεία Pioneer S-ESR2TB, τα έχει ακούσει κανείς?

greglyr

New member
21 May 2012
6
Χαιρετω ολο το foroum.

Ψαχνω για ηχεια για home cinema και για μουσικη. Ειτε ετοιμο set, ειτε σε κομματια.
Οι καιροι (για ολουσ) ειναι δυσκολοι οποτε ξεχναμε τα μεγαλα budget.
Ο ενισχυτης που εχω σταμπαρει ειναι VSX-422-K ή VSX-421. (εχουν γυρω στα 200-250 ευρω), ειπαμε οικονομικα οσο γινεται.

Οσο για τα ηχεια ενα σετ που μου κινησαι την προσοχη ειναι S-ESR2TB. (εχουν γυρω στα 240 ευρω)
http://www.pioneer.eu/eur/products/42/99/161/S-ESR2TB/index.html
Εψαξα στο φορουμ και δεν βρικα κατι οποτε ειπα να γραψω και να ρωτησω.
Δεν ειμαι γνωστης του αθληματος και ψαχνω συμβουλες.

Σαυτα τα λεφτα κινουμαι (200-300) αλλα αν πεσουμε και χαμηλοτερα δεν θα μας χαλασει καθολου.
Σαφως μιλαω για value for money.

Μια αλλη λυση ειναι και τα koda που εχω δει αλλα δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα να τακουσεισ (απ'οσο εψαξα).
Και στο φορουμ που εψαξα για πληροφοριες περισσοτεροι τα συνιστουν και λιγοτεροι τα χλευαζουν (για καλα οικονομικα).
Οποτε θα μπορουσε να ειναι μια λυση.

Επισης αν νομιζετε οτι σ'αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει κατι αξιολογο θα ηθελα την γνωμη σας.

Προτασεις και για αλλα ηχεια δεκτες.
Ευχαριστω.

Απάντηση: Τα εχει ακουσει κανεις? Ηχεια Pioneer S-ESR2TB

καλή σου μερα . Αν και όχι ιδιαίτερα ιδικός στο θέμα θα σου πω πως τα πάντα κρίνονται με το πόσο στοιχίζουν και σήμερα μ αυτά τα λεφτά να παίρνεις και επώνυμα και με τόσες δυνατότητες μηχανήματα ειναι κάτι που μέχρι πριν 3 - 4 χρόνια φάνταζε αδιανόητο . Μια χαρά τα κόβω κι ας μη τα έχω ακούσει . Για τα ΚODA που λες έχω ακούσει αρκετά από αυτά και όλα για την κατηγορία τιμής τους έπαιζαν εξαιρετικά

Re: Απάντηση: Τα εχει ακουσει κανεις? Ηχεια Pioneer S-ESR2TB

καλημερα, ευχαριστω για το αμεσο της απαντησης.
Για τα KODA που εχεις ακουσει οταν λες για τα λεφτα τους ειναι εξιαρετικα δηλαδη συναγωνιζονται ηχεια αξιας 100 και 200 ευρω παραπανω και επωνυμα?