ΗΧΕΙΑ Roister IQ σε SANSUI A 707

andre2009

New member
18 March 2009
4
Καλης σας μέρα αγαπητοί φίλοι...
ειμαι ενα καινούργιο μέλος στην συντροφιά σας και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Εχω ένα SANSUI A 707 και θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να του βάλω τα παρακάτω ηχεία Roister IQ....σας ανεβάζω και τις κάτωθι φωτογραφίες,
επίσης εχω και ενα deck SANSUI D6 το οποίο το άνοιξα και είδα οτι τα λαστιχάκια που ειναι μέσα στα γρανάζια έχουν κοπεί -εχουν λιώσει..θάθελα να ξέρω που μπορεί να τα αλάξω? υπάρχει SERVICE SANSUI στην Ελλάδα?
Σας Ευχαριστώ.

Attachments

• roister_iq-back_5.jpg
    roister_iq-back_5.jpg
    10.5 KB · Views: 35
  • roister_iq-front_0.jpg
    roister_iq-front_0.jpg
    15.1 KB · Views: 26
  • sansui-back.JPG
    sansui-back.JPG
    13.2 KB · Views: 29
  • sansui-front.JPG
    sansui-front.JPG
    12.6 KB · Views: 41
Τα Roister αυτά είναι ενεργά. Γιατί να τα επιλέξεις αφού έχεις ενισχυτή; Γιατί να πληρώσεις για τον ενισχυτή που περιλαμβάνουν;

Δεν τα άκουσα αλλά μου φαίνεται απίθανο να υπερτερούν άλλων παθητικών ηχείων ίδιας τιμής. Ο ενισχυτής νομίζω έχει αρκετή ισχύ ώστε να γεμίσει καλύτερα το χώρο με παθητικά ηχεία των 200 Ευρώ (τόσο κάνουν τα Roister).

Εκτός αν δεν σε ικανοποιεί ο ήχος του ενισχυτή σου και τον θέλεις μόνο σαν ρυθμιστικό έντασης. Αλλά και πάλι ο μόνος τρόπος που μορείς να τα συνδέσεις είναι από την έξοδο ακουστικών και όχι των ηχείων οπότε μπαίνει και ο παράγοντας ποιότητας του ενισχυτή ακουστικών που έχει ο SANSUI.

Δε νομίζω να υπάρχει Service SANSUI αφού δεν υπάρχει η ίδια η SANSUI. Δες μήπως υπάρχει ακόμα ως service άλλης εταιρίας οπότε πιθανών να έχουν στοκ ανταλλακτικών. Νομίζω όμως ότι και σε σε οπιονδήποτε ηλεκτρονικό να πάς μορεί να βγάλεις κάποια άκρη.

Καλή ευκολία.