ηχεια thx utra

MONKMARSEL

New member
17 March 2010
11
Ειμαι στην κατασκευη του καινουργιου μου σπιτιου και στο υπογειο απ´οτι καταλαβαινετε θα κατασκευαστει ενα home theater.Εδω και καιρο κανω μια
ερευνα αγορας.Εχω καταληξει σε ενα συστημα.
Ειναι τα klipsch rf83 και heresy. Τι αλλο εχετε να μου προτεινεται?
(ο χωρος μου θα ειναι περιπου στα 30τ.μ.-4,5χ7,5τ.μ)

φιλε μου γεια χαρα. πες μας λιγο με τι ενυσχητικα θα παιξεις, ποσα λεφτα δινεις γενικα, αν θα ακους και καμια μουσικουλα εκει? και μετα μπορουμε να γινουμε και πιο σαφης στις συμβουλες μας.
καλοριζικο και το σπιτι σου. να το χαρεις ευχομαι

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.Λογω δουλειας δεν προλαβα ν'απαντησω νωριτερα.Να ξεκινησουμε απο το πιο βασικο που ειναι τα λεφτα.Σκοπευω να δωσω περιπου 13.000,00 .Μουσικη δεν θ'ακουω εκει γιατι πιστευω οτι ειναι αλλο πραγμα η μουσικη κι αλλο οι ταινιες.
Γι' αυτο θα φτιαξουμε δυο ξεχωριστα συστηματα(τα 13.000,00 μονο για το home theater).Ευχαριστω για τις ευχες ευχομαι και σε σενα οτι καλυτερο.(νομιζα οτι δεν θα απαντησει κανεις χα!χα!χα!

Aν θες μπορεις να δεις τα Teufel Theater 8 THX Ultra 2 & Teufel System 9 THX Ultra 2 που αυτη τη στιγμη ειναι τα κορυφαια της συγκεκριμενης εταιριας και τα Atlantic Technology System 8200e τα οποια ειναι και αυτα τα κορυφαια την συγκεκριμενης εταιριας. Και οι δυο εταιριες εχουν πιστοποιηση THX Ultra. Αν δεν σε ενδιαφερει τελικα η πιστοποιηση τοτε υπαρχουν και αλλες προτασεις.

Καλημερα!Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.Ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις (μονο ετσι αποκτας εμπειρια).Πολυ καλη επιλογη και τα δυο σετ που προτεινες
και θελω επισης να ρωτησω τι γνωμη εχεις για τα jamo d6 thx ultra ?
Α!Δεν καιγομαι για την πιστοποιηση!Καποτε ακουσα ενα συστημα με klipsch heresy κ.τ.λ.Οχι μονο δεν ειχε πιστοποιηση αλλα επαιζε και φανταστικα!Τωρα καταλαβαινεις τι λεω.Ευχαριστω!

Last edited:
Απάντηση: Re: ηχεια thx utra

Καλημερα!Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.Ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις (μονο ετσι αποκτας εμπειρια).Πολυ καλη επιλογη και τα δυο σετ που προτεινες
και θελω επισης να ρωτησω τι γνωμη εχεις για τα jamo d6 thx ultra ?
Α!Δεν καιγομαι για την πιστοποιηση!Καποτε ακουσα ενα συστημα με klipsch heresy κ.τ.λ.Οχι μονο δεν ειχε πιστοποιηση αλλα επαιζε και φανταστικα!Τωρα καταλαβαινεις τι λεω.Ευχαριστω!

Τα jamo d6 ειναι πολυ καλα ηχεια αλλα χαμηλωτερης κατηγοριας απο τα αλλα. Καλυτερα ειναι τα d7. Το μονο κακο (αν μπορεις να το πεις κακο) οτι δεν κατεβαινουν χαμηλα οποτε ενα καλο σαμπ ειναι απαραιτητο.
Απο τη στιγμη ομως που οπως λες δεν σε ενδιαφερει η πιστοποιηση τοτε οι επιλογες σου αυξανονται. Μπορεις να δεις B&W, μπορεις να δεις Kef και πολλες ακομα εταιριες που θα βρεις εδω. Ξεκινας ακροασεις μεχρι να δεις ποια σου αρεσουν καλυτερα. Αν και κατα βαθος πιστευω οτι αν σου αρεσαν τα klipsch τοτε εκει θα καταληξεις.

Για τα d7 εχω διαβασει πολυ καλα πραγματα.Μηπως ξερουμε τιμη για ενα ολοκληρωμενο 9.2(εστω 7.2).Ειναι ωραια τα ατιμα τα klipsch.Ευχαριστω πολυ για τον καταλογο.

Για τα d7 εχω διαβασει πολυ καλα πραγματα.Μηπως ξερουμε τιμη για ενα ολοκληρωμενο 9.2(εστω 7.2).Ειναι ωραια τα ατιμα τα klipsch.Ευχαριστω πολυ για τον καταλογο.

Πραγματι τα d7 παιζουν παρα πολυ καλα. Νομιζω οτι η τιμη τους (δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος) ειναι στα 800 το κομματι. Δεν ειμαι ομως απολυτα σιγουρος αλλα υποθετω οτι για 7 κομματια θα πατυχεις καλυτερη τιμη. Αν πας να τα ακουσεις ισως να μπορεσεις να ακουσεις και τα sunfire για τα οποια επισης εχω ακουσει φοβερα σχολια.

Αργω να απαντησω γιατι το προγραμμα μου τον τελευταιο καιρο ειναι αστα να πανε.800 για καθε τεμαχιο ειναι παρα πολυ καλα.Θα κοιταξω μηπως τ'ακουσω καπου.Για πια sunfire αναφερεσαι;
Για Atlantic Technology System 4400 τι λες;Σε παρακολουθω καιρο και μ'αρεσει οπως σκεφτεσαι(mr_rebelos).Α!Ο παιδαρος της φωτοφραφιας να υποθεσω οτι ειναι ο υιος;

Αργω να απαντησω γιατι το προγραμμα μου τον τελευταιο καιρο ειναι αστα να πανε.800 για καθε τεμαχιο ειναι παρα πολυ καλα.Θα κοιταξω μηπως τ'ακουσω καπου.Για πια sunfire αναφερεσαι;
Για Atlantic Technology System 4400 τι λες;Σε παρακολουθω καιρο και μ'αρεσει οπως σκεφτεσαι(mr_rebelos).Α!Ο παιδαρος της φωτοφραφιας να υποθεσω οτι ειναι ο υιος;

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πράγματι στην φωτο είναι ο κανακάρης μου.
Σχετικά με τα ηχεία, τα d7 προσπάθησε να τα ακούσεις γιατί πραγματικά αξίζουν. Αν πας στον αντιπρόσωπο θα δεις και τα sunfire (και τα klipsch βέβαια) και θα βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα. Σχετικά με τα sunfire εγώ μιλούσα για την σειρά ΧΤ. Τα atlantic τα άκουσα και μου άρεσαν σαν ηχεια. Φοβάμαι όμως ότι η σειρά 4400 (και όλες οι κάτω) δεν θα σε ικανοποιήσει (με βάση τα τετραγωνικά που θες να καλύψεις). Εγώ θα κοίταζα τις παραπάνω σειρές (6200 & 8200).
Ότι άλλο θες εδώ είμαστε.:ernaehrung004:

και εγω θα σου ελεγα να δεις αυτα
http://www.klipsch.com/na-en/products/thx-ultra2-overview/
πιστευω οτι αφου σου αρεσε ο ηχος της klipsch θα ξετρελαθεις με αυτα. εχω ακουσει και σε σετακι τα jamo D7 και επισης εμενα προσωπικα μου αρεσαν πολυ. δυστηχως δεν θυμαμαι με τι επαιζαν απο πλευρα ενισχυτικων και player.

Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις συμβουλες σας!!!!!Να με συγχωρεσετε που αργω να απαντησω αλλα λογω του σπιτιου καταλαβαίνετε!!Χαος!!!Θα τ' ακουσω και θας σας πω!!!!

Έχω ολοκληρωμένο σετ 9,2 d 7 jamo. Το 5,2 είναι 1 έτους και τα 4 6 μηνών. Υπάρχουν τα κουτιά και εγγύηση από Ελλάδα. Εάν σε ενδιαφέρουν τηλ...........

Last edited by a moderator:
Έχω ολοκληρωμένο σετ 9,2 d 7 jamo. Το 5,2 είναι 1 έτους και τα 4 6 μηνών. Υπάρχουν τα κουτιά και εγγύηση από Ελλάδα. Εάν σε ενδιαφέρουν τηλ...........

Γιάννη αν θες μπορείς να στείλεις πμ ή να βάλεις αγγελία.