Ηχεία?

PLUTON

Established Member
27 September 2007
107
Πρόσφατα απέκτησα την Kuro KRP-600A και τον ενισχυτή Lx-81 επίσης της Pioneer. Ο χώρος που βρίσκονται είναι περίπου 50 τμ χωριζόμενος απο εναν μεγάλο καναπέ (παρακολούθησης της TV) στην μέση δηλαδή στα 25 τμ. Προς το παρόν έχω κάτι ηχεία για να βολεύομαι (Roister) και ήρθε η ώρα να τα αναβαθμίσω και αυτά. Σκέφτομαι το set 683 της B&W.
1. Κάνει για τον χώρο μου? Η είναι για μεγαλύτερους χώρους?
2. Δεν με ενδιαφέρουν οι τρομερές εντάσεις του υπογούφερ. Μου αρέσει πολύ το PV1 κυρίως αισθητικά και τεχνολογικά. 'Ταιριάζει' με το υπόλοιπα ηχεία του σετ (σε σχέση με το ASW610XP που προτείνει η εταιρία)?
3. Εχω ήδη περασμένα τα καλώδια για 7.1 εγκατασταση. Απλά θα προσθέσω δυο ακόμα DS3 για τα πίσω surround , η δεν προτείνονται δίπολα για αυτό τον ρόλο?
Ευχαριστώ

Φίλε Pluton είμαι κι εγώ κάτοχος του LX 81 αν και τον έχω ακόμα στο κουτί, περιμένοντας να αγοράσω ηχεία.
- Ο χώρος σου είναι μια χαρά άλλωστε θα ακούς μουσική σε όλο το σπίτι έτσι δεν είναι?
- για το sub δες κι εδώ
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=34827
- για τα δίπολα δεν έχω ιδέα αλλά εγώ προσωπικά θα αρκεστώ στα 5.1

Τα 683 είναι πολύ καλα ηχεία.
Εγώ προβληματίζομαι μεταξύ των Β&W των Monitor RS8 των Klipsch (62 ή 82) και των KEF IQ90. Αν έχεις κάποια άποψη ή κάποιος φίλος από το forum, θα την εκτιμούσα.

3. Εχω ήδη περασμένα τα καλώδια για 7.1 εγκατασταση. Απλά θα προσθέσω δυο ακόμα DS3 για τα πίσω surround , η δεν προτείνονται δίπολα για αυτό τον ρόλο?
Ευχαριστώ

Διπολα βαζεις μονο στα surround και οχι στα πισω.

Re: Απάντηση: Ηχεία?

Διπολα βαζεις μονο στα surround και οχι στα πισω.

Εχοντας σαν δεδομένο ότι θέλω όλα τα ηχεία να είναι της ίδιας εταιρίας , είναι βέλτιστη επιλογή η τοποθέτηση των 2 επιπλέον DS3 σαν rear surround αλλά όχι σαν δίπολα αλλά σε μονοπολική χρήση? (μιας και υπάρχει η δυνατότητα ,μέσω επιλογής, σε αυτά τα ηχεία)

Επίσης το PV1 ταιριάζει με αυτό το setup?

Γιατί να μη ταιριάζει;
Μια χαρά υπογούφερ είναι...και θα ταιριάζει και τονικά πιστεύω με τα 683.
Αρκει εσένα να σου "κάθεται" καλά αισθητικώς στον χώρο σου....είναι σαν μπάλα βλέπεις..