Πρόσφατα απέκτησα την Kuro KRP-600A και τον ενισχυτή Lx-81 επίσης της Pioneer. Ο χώρος που βρίσκονται είναι περίπου 50 τμ χωριζόμενος απο εναν μεγάλο καναπέ (παρακολούθησης της TV) στην μέση δηλαδή στα 25 τμ. Προς το παρόν έχω κάτι ηχεία για να βολεύομαι (Roister) και ήρθε η ώρα να τα αναβαθμίσω και αυτά. Σκέφτομαι το set 683 της B&W.
1. Κάνει για τον χώρο μου? Η είναι για μεγαλύτερους χώρους?
2. Δεν με ενδιαφέρουν οι τρομερές εντάσεις του υπογούφερ. Μου αρέσει πολύ το PV1 κυρίως αισθητικά και τεχνολογικά. 'Ταιριάζει' με το υπόλοιπα ηχεία του σετ (σε σχέση με το ASW610XP που προτείνει η εταιρία)?
3. Εχω ήδη περασμένα τα καλώδια για 7.1 εγκατασταση. Απλά θα προσθέσω δυο ακόμα DS3 για τα πίσω surround , η δεν προτείνονται δίπολα για αυτό τον ρόλο?
Ευχαριστώ
1. Κάνει για τον χώρο μου? Η είναι για μεγαλύτερους χώρους?
2. Δεν με ενδιαφέρουν οι τρομερές εντάσεις του υπογούφερ. Μου αρέσει πολύ το PV1 κυρίως αισθητικά και τεχνολογικά. 'Ταιριάζει' με το υπόλοιπα ηχεία του σετ (σε σχέση με το ASW610XP που προτείνει η εταιρία)?
3. Εχω ήδη περασμένα τα καλώδια για 7.1 εγκατασταση. Απλά θα προσθέσω δυο ακόμα DS3 για τα πίσω surround , η δεν προτείνονται δίπολα για αυτό τον ρόλο?
Ευχαριστώ