[ΗΧΕΙΟ] κουτι/κρος ?

Ναι ρε συ, ξερω. Και εγω μια απ'τα ιδια. Πηζω....αλλα ελπιζω πως καποια στιγμη θα καταφερω να περασω και απο το μαγαζι... επιτελους!!

Γιώργη καλημέρα
Βρήκα στίς σημειώσεις μου το Χ απο ένα ηχείο με τίς ιδιες μονάδες που έβγαζε κάποτε η ΜΕΤΡΟ και αν δεν απατώμαι το είχε σχεδιάσει ο Θ.Μ.
Οπότε θα το ανεβάσψ το Σ/Κ να το δούμε και μετά φτιάχνουμε κι ένα εναλλακτικό ...

Τα λέμε -bye-

Ελα Γιώργη , βρήκα λίγο χρόνο και το "ανακάλυψα" στήν βιβλιοθήκη
Το ανεβάζω με τήν σύμφωνη γνώμη και άδεια απο τήν METRO AUDIO SYSTEMS

Αντιγράφωντας απο το κατασκευαστικό μέρος τής καμπίνας :

Ογκος = 9.5lt
Σωλήνας (διάμετρος) = Φ50 (καθαρό Φ46)
Σωλήνας (μήκος ) = 10 cm
Μονωτικό - ακρυλική βάτα σε ολα τα τοιχώματα πλήν τής μπάφλας

Οπότε εφόσον το προχωράς (εφόσον το επιθυμείς ) και αν χρειαστεί σε επίπεδο Χ το ξανασυζητάμε
Ετσι όπως βλέπω το Χ θα βόλευε να παίζει κοντά σε πίσω τοίχο κολλημένο ή πρόσωπο σε κάποια βιβλιοθήκη

Χαιρετισμούς

Attachments

• Classic50.jpg
    Classic50.jpg
    66.2 KB · Views: 65
Μανωλη, σ'ευχαριστω τα μαλλα!! Τα χαραματα μολις γυρισα απο Ζαγκρεμπ και σε 1 μηνα περιπου, φευγω παλι για Σουηδια. Μεσα Σεπτεμβριου θα ειμαι παλι πισω αλλα δεν πιστευω βρω χρονο για να ασχοληθω με κατι πριν τον Δεκεμβριο!
Προσπαθω να μη χασω επαφη με τις κατασκευες και τα ηλεκτρονικα εν γενει αλλα δεν βλεπω να πετυχαινω και πολλα πραγματα.

Αχ! Ατιμη κοινωνια, αλλους τους κατεβαζεις και αλλους τους ανεβαζεις στα Ταρταρα!!!! :)
Sta diala!!

Last edited:
Re: Απάντηση: [ΗΧΕΙΟ] κουτι/κρος ?

Μανωλη, σ'ευχαριστω τα μαλλα!! Τα χαραματα μολις γυρισα απο Ζαγκρεμπ και σε 1 μηνα περιπου, φευγω παλι για Σουηδια. Μεσα Σεπτεμβριου θα ειμαι παλι πισω αλλα δεν πιστευω βρω χρονο για να ασχοληθω με κατι πριν τον Δεκεμβριο!
Προσπαθω να μη χασω επαφη με τις κατασκευες και τα ηλεκτρονικα εν γενει αλλα δεν βλεπω να πετυχαινω και πολλα πραγματα.

Αχ! Ατιμη κοινωνια, αλλους τους κατεβαζεις και αλλους τους ανεβαζεις στα Ταρταρα!!!! :)
Sta diala!!

Εντάξει ρε φίλε , ψυχραιμία
Λοιπόν αντε με το καλό στίς δουλειές σου και μετά οταν βρείς καιρό κανόνισε για καφέ και ακρόαση με τον λαμπατερό τον φίλο σου

Αβε !!!

Ενα εμεινε να το ριξω στο τζάκι?

attachment.php

:flipout:

Attachments

• IMG_3301_sm.JPG
    IMG_3301_sm.JPG
    51.7 KB · Views: 108
Απάντηση: Re: [ΗΧΕΙΟ] κουτι/κρος ?

Γιώργη καλημέρα
Βρήκα στίς σημειώσεις μου το Χ απο ένα ηχείο με τίς ιδιες μονάδες που έβγαζε κάποτε η ΜΕΤΡΟ και αν δεν απατώμαι το είχε σχεδιάσει ο Θ.Μ.
Οπότε θα το ανεβάσψ το Σ/Κ να το δούμε και μετά φτιάχνουμε κι ένα εναλλακτικό ...

Τα λέμε -bye-
καλησπερα και απο μενα .μια πληροφορια θα ηθελα.μηπως γνωριζεις εσυ η καποιος αλλος αν υπαρχει και που μαγαζι που να πουλα εξαρτηματα ηχειων θολους τουιτερ κροσοβερ κτλ.

Για θολους, αναλογα για τι μονάδες μιλάμε. Για Seas απευθύνεσαι εδώ www.diyaudio.gr

για πχ DST εδώ http://www.kentro-megafwnou.gr/

Για κροσόβερ, δεν υπάρχει κατι ετοιμο που να παιζει σωστα. Πχ σε καταστήματα ηλεκτρονικών θα βρείς ετοιμα
κροσόβερ του στυλ 2-way, 100watt, 3500KHz, 4-8Οhm, αλλά περα απο εναν στοιχειωηδη διαχωρισμό και προστασία του
tweeter απο τις χαμηλές, μην περιμένεις τιποτα ιδιαίτερο.