Ηχο για τον προβολεα μου..

niklevedopoulos

Established Member
2 November 2007
226
Γεια σας φιλοι μου!
Ψαχνω μια φθηνη λυση για να βγαλω ηχο απο το λαπτοπ μου, μιας κ ο χωρος μου ειναι μικρος(20τμ). Ειμαι μεταξυ μιας ετοιμης 2.1 λυσης pc ηχειων κ ενος ζευγους μονιτορ ηχειων σαν αυτα http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980729
με ενσωμενο ενισχυτη. Ποια η διαφορα μεταξυ τους;
Τι προτεινετε;
Ευχαριστω!

Το Link που έχεις δεν παραπέμπει πουθενά. Πως θα δώσεις έξοδο ήχου από το laptop; Έχει line-out ή από την έξοδο για τα ακουστικά; Μήπως χρειάζεσαι και μια usb κάρτα ήχου; Μετά νομίζω πως 2.1 ή 5.1 ηχεία για pc θα ήταν μια χαρά.

Re: Απάντηση: Ηχο για τον προβολεα μου..

Το Link που έχεις δεν παραπέμπει πουθενά. Πως θα δώσεις έξοδο ήχου από το laptop; Έχει line-out ή από την έξοδο για τα ακουστικά; Μήπως χρειάζεσαι και μια usb κάρτα ήχου; Μετά νομίζω πως 2.1 ή 5.1 ηχεία για pc θα ήταν μια χαρά.
Εχει spdif στα ακουστικα.. Ουσιατικα τι παιζει με τα ηχεια μονιτορ δεν γνωριζω..

Τα ηχεία μόνιτορ (αν δεν κάνω λάθος) είναι ως επί το πλείστον αυτοενισχυόμενα και χρησιμοποιούνται συνήθως για παρακολούθηση (εξ ου και Monitor) του ήχου. Για παράδειγμα, είσαι ηχολήπτης και είσαι σε κάποιο μπουθ και έχεις την κονσόλα σου. Για να ακούσεις τον ήχο της πλατείας, χρειάζεσαι ένα ηχείο μόνιτορ. Δε νομίζω πως έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά...