- 20 May 2009
- 5,856
Συγνώμη αν δεν είναι σε σωστή κατηγορία ή εάν δεν αφορά θέματα του φόρουμ... απλά σκέφτηκα ότι επειδή ασχολείστε πολλοί με αίθουσες ιδιωτικού κινηματογράφου, ότι ίσως βοηθήσετε...
Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής:
Θέλω σε ένα δωμάτιο του σπιτιού (ΑΝ γίνεται) να καταφέρω να μην ακούγεται ο συναγερμός, σε περίπτωση που λείπω και αυτός αρχίσει να χτυπάει για τον χ,ψ λόγο.
Υπάρχουν τίποτα panels που μονώνουν ηχητικά το χώρο ώστε τελικά να μειωθεί στο ελάχιστο η ένταση της σειρήνας του συναγερμού στο εν λόγω δωμάτιο?
Τί panel είναι αυτά? Πρεπει να επενδυθεί όλο το δωμάτιο ή αρκεί μερικώς? Για τί κόστος μιλάμε, έστω ενδεικτικά?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και συγνώμη εάν η ερώτηση είναι ολίγον «άκυρη»...
Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής:
Θέλω σε ένα δωμάτιο του σπιτιού (ΑΝ γίνεται) να καταφέρω να μην ακούγεται ο συναγερμός, σε περίπτωση που λείπω και αυτός αρχίσει να χτυπάει για τον χ,ψ λόγο.
Υπάρχουν τίποτα panels που μονώνουν ηχητικά το χώρο ώστε τελικά να μειωθεί στο ελάχιστο η ένταση της σειρήνας του συναγερμού στο εν λόγω δωμάτιο?
Τί panel είναι αυτά? Πρεπει να επενδυθεί όλο το δωμάτιο ή αρκεί μερικώς? Για τί κόστος μιλάμε, έστω ενδεικτικά?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, και συγνώμη εάν η ερώτηση είναι ολίγον «άκυρη»...