Ενδιαφέρομαι για ηχομόνωση εσωτερικής πόρτας δωματίου γιατί ο πατέρας μου ισχυρίζεται οτι απο το δωμάτιο μου ακούγονται διαρκώς εκρήξεις,πυροβολισμοί κτλ (δεν ξέρω γιατί μιλάει...:thumbsdown: :biggrin
και τέλος πάντων ρώτησα σε ένα μαγαζί με μονωτικά και μου είπανε:
1) Με ακρυλική σιλικόνη,να γεμίσω το κάσωμα της πόρτας,καθώς είναι κούφιο και υπάρχει μεγάλη ζημιά απο εκεί.
2) Να πάρω ένα υλικό δεν θυμάμαι πως το λένε,που είναι σαν σάντουιτς δύο γαλάζια σφουγαρο-φελιζόλ (πως να τα πω δεν ξέρω) και στο κέντρο ηχομονωτικό λάστιχο συμπαγές και ψιλοβαρύ.
Θα το κρεμάω σαν κουρτίνα αλλά μου φάνηκε κάπως βαρύ και επίσης το χερούλι της πόρτας θα εμποδίζει το να εφαρμόσει
σωστά.Τιμή 100 για την διάσταση πόρτας 2.20x1 m που έδωσα.
3) Αν θέλω κάτι πιο ευκολο στην τοποθέτηση είχε ηχομονωτικό σφουγγάρι,αυτοκόλλητο που ντύνω όλη την επιφάνεια με 2-3 κομμάτια (50 /τεμάχιο),αλλά στα σημεία ανοίγματος της πόρτας πως θα το κάνω;
Το σκίζω με φαλτσέτα ώστε να εφάπτονται τα σφουγγάρια στο κλείσιμο;
Υπάρχει κάτι που να δοκίμασε κανείς με θετικό αποτέλεσμα;
*Το μεγαλύτερο μέρος της φασαρίας του ηχοσυστήματος μου βγαίνει από την πόρτα!
1) Με ακρυλική σιλικόνη,να γεμίσω το κάσωμα της πόρτας,καθώς είναι κούφιο και υπάρχει μεγάλη ζημιά απο εκεί.
2) Να πάρω ένα υλικό δεν θυμάμαι πως το λένε,που είναι σαν σάντουιτς δύο γαλάζια σφουγαρο-φελιζόλ (πως να τα πω δεν ξέρω) και στο κέντρο ηχομονωτικό λάστιχο συμπαγές και ψιλοβαρύ.
Θα το κρεμάω σαν κουρτίνα αλλά μου φάνηκε κάπως βαρύ και επίσης το χερούλι της πόρτας θα εμποδίζει το να εφαρμόσει
σωστά.Τιμή 100 για την διάσταση πόρτας 2.20x1 m που έδωσα.
3) Αν θέλω κάτι πιο ευκολο στην τοποθέτηση είχε ηχομονωτικό σφουγγάρι,αυτοκόλλητο που ντύνω όλη την επιφάνεια με 2-3 κομμάτια (50 /τεμάχιο),αλλά στα σημεία ανοίγματος της πόρτας πως θα το κάνω;
Το σκίζω με φαλτσέτα ώστε να εφάπτονται τα σφουγγάρια στο κλείσιμο;
Υπάρχει κάτι που να δοκίμασε κανείς με θετικό αποτέλεσμα;
*Το μεγαλύτερο μέρος της φασαρίας του ηχοσυστήματος μου βγαίνει από την πόρτα!
Last edited: