ΗΧΟΠΑΓΙΔΕΣ-ΔΙΑΧΥΤΕΣ ΖΑΪΝΕΑ.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Ψάχνοντας για σχετικά υλικά,πέρασα κι απο το ιστιότοπο του Ζαϊνέα.
Είναι εκπληκτικό,το πόσο έχει ανελιχθεί η εταιρεία και πόσο καλόγουστα παρεμβαίνει στους χώρους.

Συγχαρητήρια!

www.zainea.com/studios1.htm

Απαιτεί αρκετό χρόνο η περιήγηση,αλλά αξίζει τον κόπο.

10 July 2006
5,257
Θεσσαλονίκη
Με παλιότερη παρουσίασή τους στον ΗΧΟ από τον Πάρι και μπόλικο intern-οδιάβασμα είχα κολλήσει! Όταν τελικά αποφάσισα να προμηθευτώ πέντε τριάδες ο Ζαϊνέας μου είπε πως η τιμή τους πέρασε από τα 60 στα 80 ευρώ/τεμ. και χρειαζόμουν επιπλέον μιά τριακοσάρα, οπότε ..ξεκόλλησα.
Αν μου περίσσευαν πάντως θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η μεγαλύτερή τους διαφορά, απ'ότι είχα διαβάσει, με άλλα συναφή βελτιωτικά καλούδια είναι πως δεν καταπνίγουν την ενέργεια (όπως οι μπασοπαγίδες) αλλά την ανακατευθύνουν.
Αν ήταν φθηνότερα...
Γιά το ζήτημα της αισθητικής ούτε λόγος, βάφονται, ζωγραφίζονται στο χέρι και ενσωματώνονται μιά χαρά σε οποιοδήποτε χώρο.

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,185
Η τιμή είναι δυστυχώς πολύ υψηλή, και δεν δικαιολογείται από την σχεδίαση ή το υλικό που χρησιμοποιείται

εφόσον φτιάχθηκε το αρχικό καλούπι και έγιναν οι πρώτες αποσβέσεις, η τιμή έπρεπε να πέσει και όχι να ανέβει

ήθελα και γω να επενδύσω δύο πλαινούς τοίχους σε διάσταση 1,80 Χ 1,80 αλλά θα στοίχιζε φθηνότερα να παραγγείλω μεταχειρισμένο ρυμουλκό ....

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,185
Δεν είναι μόνον θέμα αισθητικής παίδες,

πολλά από αυτά τα ματζούνια, σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες του χώρου, κάνουν τελικά κακό

του Ζαινέα, στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεύουν .....