Ηχος απο μέσω hdmi

asmodeusprince

New member
19 April 2013
2
Γεια σας αντιμετωπίζω ενα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω συνδέσει την κάρτα γραφικών μέσω hdmi με το home cinema,αντί για 5.1 ηχο όμως,εχω stereo ο οποίος ακούγεται και απο τα πίσω ηχεία.Συγκεκριμένα κάνοντας τεστ στα ηχέια μέσω του panel ξεκιναέι να ακούγεται ένας τόνος απο το FL ενας άλλος απο το FR ο ήχος του center ακούγεται κι απο τα 2 μπροστινά και το RL και RR ακούγονται και απο το FL και FR αντίστοιχα.:video(eah6450 silent 1gb),home cinema(pioneer bcs-222)

1.png2.png3.png

Ευχαριστώ..

Last edited by a moderator:
Οι drivers της κάρτας γραφικών είναι ενημερωμένοι,αποτην μητρική τι να ενημερώσω?ολα? bios chipsets τα πάντα?

Συγκεκριμένα κάνοντας τεστ στα ηχέια μέσω του panel ξεκιναέι να ακούγεται ένας τόνος απο το FL ενας άλλος απο το FR ο ήχος του center ακούγεται κι απο τα 2 μπροστινά και το RL και RR ακούγονται και απο το FL και FR αντίστοιχα.:video(eah6450 silent

Aυτό σημαίνει οτι σίγουρα δουλεύει το speaker fill των windows.
Νομίζω πρέπει να κοιτάξεις λίγο πιο προσεχτικά τις ρυθμίσεις στο sοftware
και συγκεκριμένα στον audio decoder του player που χρησιμοποιείς.

Last edited:
Γεια σας αντιμετωπίζω ενα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω συνδέσει την κάρτα γραφικών μέσω hdmi με το home cinema,αντί για 5.1 ηχο όμως,εχω stereo ο οποίος ακούγεται και απο τα πίσω ηχεία.Συγκεκριμένα κάνοντας τεστ στα ηχέια μέσω του panel ξεκιναέι να ακούγεται ένας τόνος απο το FL ενας άλλος απο το FR ο ήχος του center ακούγεται κι απο τα 2 μπροστινά και το RL και RR ακούγονται και απο το FL και FR αντίστοιχα.:video(eah6450 silent 1gb),home cinema(pioneer bcs-222)

View attachment 91984View attachment 91985View attachment 91986

Ευχαριστώ..
δεν γράφεις ποιο home cinema ?

Μήπως αυτή η επιλογή 5.1, αφορά την αναλογική έξοδο της κάρτας ήχου του mboard και όχι την HDMI έξοδο;

Η 6450 υποστηρίζει 7.1 μέσω HDMI και αν τα στέλνει στο PIONEER που είναι 5.1 μπορεί να μπερδεύονται. Δεν υπάρχει κάποιο μενού ρυθμίσεων του HDMI;

Re: Απάντηση: Ηχος απο μέσω hdmi

πρέπει να συμβαδίζουν! done that been there.

Είσαι ένα κλικ μακριά από την λύση σου.