ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Supreme Member 18 June 2006 8,278 Θεσσαλονίκη 27 November 2008 #1 έχω ένα μικρο πρόβλημα με τον ήχο απο τον mozilla & inter. explorer . Πιο σιγγεκριμένα δεν έχω καθόλου ήχο απο youyube κλπ. έχετε καμια ιδέα
έχω ένα μικρο πρόβλημα με τον ήχο απο τον mozilla & inter. explorer . Πιο σιγγεκριμένα δεν έχω καθόλου ήχο απο youyube κλπ. έχετε καμια ιδέα
nix_ Senior Member 10 July 2006 448 Θεσ/νικη 5 December 2008 #2 Κωστα,τι λειτουργικο χρησιμοποιεις? Ποια καρτα ηχου εχεις?
V V2RULES Established Member 19 June 2006 199 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 5 December 2008 #3 Από χτες έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Δεν νομίζω να είναι τυχαίο πως εμφανίστηκε μετά από σκανάρισμα του PC με το spybot.Κάτι βρήκε,κάτι πέταξε,τι στο διάολο έγινε δεν ξέρω,αλλά ήχος γιοκ.
Από χτες έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Δεν νομίζω να είναι τυχαίο πως εμφανίστηκε μετά από σκανάρισμα του PC με το spybot.Κάτι βρήκε,κάτι πέταξε,τι στο διάολο έγινε δεν ξέρω,αλλά ήχος γιοκ.
V V2RULES Established Member 19 June 2006 199 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 5 December 2008 #4 problem solved.Εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του adobe flash player version 10 και κάτι και όλα οκ.
problem solved.Εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του adobe flash player version 10 και κάτι και όλα οκ.