Θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω έναν epson TW 3500 και ως γνωστό δεν έχει δικό του ήχο. Έχω ένα lap top και μέσω αυτού παίζω είτε έργα είτε τηλεόραση στον προτζέκτορα. Εχω συνδέσει το lap top με ένα παλαιού τύπου philips home cinema με ένα απλό καρφάκι που καταλήγει στο home cinema σε άσπρο κόκκινο και προσπαθώ από εκεί να βγάλω τον ήχο. Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να βγάλω ήχο και από τα 5 ηχεία παρά μόνο είτε από το κεντρικό είτε από το κεντρικό και τα δύο μπροστινά. Π.χ προχθές έπαιξα μια ταινία παιδική σε mkv αρχείο και μου έβγαλε μόνο το κεντρικό ηχείο ήχο. Όταν παίζω τηλεόραση μου βγάζει και στα δύο μπροστινά εκτός το κεντρικό.
Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω του lap top και του home cinema να δώσω ήχο σε όλα τα ηχεία κάτι δηλαδή σαν surround. Να πω εδώ ότι το lap top συνδέεται με τον προτζέκτορα με hdmi καλώδιο.
Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω του lap top και του home cinema να δώσω ήχο σε όλα τα ηχεία κάτι δηλαδή σαν surround. Να πω εδώ ότι το lap top συνδέεται με τον προτζέκτορα με hdmi καλώδιο.