ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

themisperi

Established Member
28 November 2011
113
Γειά σας και καλό απόγευμα.Δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά επειδή δεν βρήκα κατι σχετικό για car audio.Πρόσφατα απέκτησα το νέο μου αμάξι,μεταχειρισμένο βέβαια(Golf 1,4 fsi) και έχει ένα ραδιο-σιντί blaupunkt malaga.Επειδή δεν έχει ούτε θύρα usb ούτε παίζει mp3 δισκάκια,ήθελα να ρωτήσω τι πηγή να βάλω που να έχει θυρα usb,να παίζει mp3 δισκάκια?Να πάω πάλι σε blaupunkt?Η λήψη του σε σύγκριση με άλλα ραδιόφωνα αυτοκινήτου είναι άπαιχτη!(ακόμα η blaupunkt τό'χει στα ραδιόφωνα).Περίπου διαθέτω κανα 150αρι ευρώ.Πιστεύω δεν αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά.
1.blaupunkt?
2.alpine?
3.pioneer?
4.sony?
θυρα usb,να παίζει mp3 δισκάκια.;Αν ξέρει κατι κάποιος ας πεί.Ευχαριστώ:guitarist::guitarist:

Πάντα ήμουν οπαδός Alpine για το αυτοκίνητο...
Το παλιό μου peugeot έχει ένα CD player εδώ και 15 χρόνια και ακόμα παίζει σχεδόν τα πάντα...
Το "καινούριο" τό χω και αυτό μια 5ετία και παίζει απροβλημάτιστα επίσης σχεδόν τα πάντα. Απλά δεν βλέπει μεγάλα usb sticks, προφανώς λόγω παλιότερου controller...

Άλλοι μου λένε για καλή λήψη μόνο blaupunkt.Για mp3-usb-wav κλπ μπλιμπλίκια alpine-pioneer.Για να δούμε.....κάτι θα πάρουμε.